Caz incredibil în Italia! O româncă arestată pentru furt a fost eliberată de teama coronavirusului. Ce au anunțat autoritățile

Publicat: 26/02/2020 | 17:17

Autoritățile din Italia se confruntă cu o situație extrem de delicată din cauza virusului ucigaș, iar în urmă cu câteva ore s-a petrecut un caz incredibil! O româncă a fost eliberată de teama coronavirusului la scurt timp după ce a fost prinsă la furat. Presa din Peninsulă a relatat povestea femeii, care acum este sub stricta observație a mericilor. 

Citește și: Un preot din Iași ține slujbe pentru cei depistați cu coronavirus. Pomelnicele se strâng pe Facebook

O româncă arestată pentru furt în Italia a fost eliberată de teama coronaviruslui

O româncă a fost prinsă în timp ce fura alimente dintr-un magazin din Cesano Bascone, o comună din provincia Milano, Italia. După ce au observat că aceasta avea simptome de gripă, autoritățile italiene au decis să nu o mai țină după gratii… temându-se că, de fapt, ar avea coronavirus. Conform jurnaliștilor de la laprovinciacr.it, femeia tuşea şi avea dureri în gât, astfel că procurorul Leonardo Lesti din Milano a dispus eliberarea ei imediată.

Citește și: Alertă în toată țara din cauza coronavirusului! Iohannis a convocat o ședință CSAT de urgență

Presa din Italia a mai scris că oamenii legii au sunat la numărul de urgenţă 118, după ce au văzut că avea simptome de gripă. Românca este în continuare cercetată şi, ulterior, după ce anchetatorii vor avea vești bune de la medici, aceasta va fi judecată pentru furt.