Caz incredibil în Iași! Cum s-a răzbunat o soție înșelată pe amanta bărbatului ei

Publicat: 08/12/2020 | 10:41

O tânără din Iași a cerut ajutorul oamenilor legii, după ce a fost sechestrată și umilită de soția unui bărbat. Femeia ar fi răbufnit când a aflat de relația extraconjugală a partenerului său de viață.

În urmă cu câteva zile, presupusa amantă ar fi fost sechestrată și umilită într-o casă din Iași. Soția ar fi aflat de amantlâc și a decis să-i dea o lecție tinerei, pe care ar fi pus-o să jure că nu se va mai încurca cu bărbați însurați. După calvarul prin care a trecut, tânăra le-a povestit totul oamenilor legii.

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale (BIC) împreună cu mascații de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale (SIC) au efectuat 3 percheziții domiciliare în Păcureț și Roman la suspecții bănuiți de comiterea faptei.

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Iași au confirmat că au avut loc descinderi în Păcureț, însă nu au oferit alte detalii până la finalizarea anchetei. Până acum ar fi vorba de 3 suspecți, potrivit vremeanoua.ro. Dacă vor fi găsiți vinovați, toți ar putea ajunge în spatele gratiilor pentru infracțiunile comise.