Caz halucinant! Unei femei i s-a interzis să mai devină mamă! Câți copii a făcut până la 36 de ani

Publicat: 12/01/2020 | 12:52

Cazul halucinant al unei femei din Uganda a făcut înconjurul lumii! Mariam Nabatanzi se confruntă cu o afecțiune genetică rară și a dat naștere la atât de mulți copii până la vârsta de 36 de ani, încât ea este cunoscută ca fiind cea mai fertilă femeie din lume. Medicii i-au interzis să mai devină mamă

Unei femei din Uganda i s-a interzis să mai devină mamă

La doar 12 ani, Mariam Nabatanzi s-a căsătorit cu un bărbat care avea 40 de ani. Ea a născut primii ei gemeni la un an de la nuntă. Din cauza unei afecțiuni genetice pe care o are, femeia a continuat să nască un număr mare de copii la fiecare sarcină.

De-a lungul anilor, femeia a născut șase perechi de gemeni, de patru ori tripleți și de cinci ori cvadrupleți. După 15 sarcini, ea a adus pe lume 44 de copii. Dintre aceștia, a pierdut șase. Pe toți ceilalți 38 rămași îi crește, notează The Mirror.

Medicii au fost obligați să îi interzică lui Mariam Nabatanzi să mai rămână însărcinată, după ce a adus pe lume 44 de copii până la vârsta de 36 de ani. Povestea ei impresionantă de viață a ajuns în cărțile de istorie din țara sa. În vârstă de 40 de ani, ea a suferit o intervenție chirurgicală în urma căreia căreia a reușit să nu mai rămână însărcinată de atunci.

Înțelegând că decizia medicilor a fost luată pentru binele ei, Mariam s-a arătat bucuroasă că “este în final liberă”, arată presa din Ghana. Femeia a povestit că a cerut ajutorul medicilor după primele două sarcini, dar i s-a spus că anticoncepționalele pot duce la complicații din cauza afecțiunii ei genetice.