Caz halucinant! Un copil de 9 ani și-a înjunghiat sora mai mică, în timp ce mama lor se afla la bucătărie

Publicat: 30/01/2020 | 21:07

Un copil de 9 ani din Florida a vrut să-și omoare cu sânge rece sora mai mică. Copila de 5 ani a fost înjunghiată fără milă, iar totul s-a petrecut în timp ce mama lor se afla la bucătărie. 

Tentativă șocantă de crimă, în Florida! Un băiețel de numai 9 ani a încercat să-și ucidă cu sânge rece sora și a înjunghiat-o de mai multe ori. Potrivit informațiilor oferite de presa internațională, se pare că minorul și-a dorit cu orice preț ca micuța să moară, căci, în timp ce o înjunghia fără milă, îi striga: „Mori, mori”. Incidentul s-a petrecut în timp ce mama copiilor se afla la bucătărie.

După ce a auzit țipetele fiicei, femeia a venit imediat în camera în care se aflau cei doi copii și l-a oprit pe fiul său. Speriată de cele întâmplate și văzându-și fiica plină de sânge, mama celor doi a alertat de urgență autoritățile.

În momentul în care mama lor a venit în cameră și a găsit-o pe copila cea mică plină de sânge, fratele său mai mare a fugit și s-a ascuns în șopron. Acolo l-au găsit autoritățile, mai notează presa internațională. Din fericire, copila de 5 ani a scăpat cu viață, însă medicii sunt rezervați și susțin că ar putea muri în orice clipă, din cauza rănilor pe care le-a suferit.

În urma celor întâmplate, copilul a fost plasat în arest la Centrul de detenție pentru minori Marion, iar judecătorul a decis ca acesta să fie supus unei evaluări psihiatrice imediate.