Caz halucinant, în Suceava! O minoră însărcinată a fost biciuită de iubit, iar mama ei a filmat totul

Publicat: 15/02/2020 | 16:13

Un caz revoltător a avut loc în Suceava! O adolescentă de numai 15 ani, însărcinată, a fost biciuită de iubitul său, sub ochii mamei! Șocant este faptul că femeia a filmat întreaga scenă, fără niciun fel de reținere și nu a intervenit în salvarea fiicei sale. 

În Suceava, o adolescentă de 15 ani, însărcinată în luna a 5-a a fost supusă unor chinuri greu de imaginat, chiar de către iubitul său. Băiatul de 19 ani a biciuit-o cu sânge rece, a pus-o în genunchi și chiar a obligat-o să-și bage mâinile în jar încins, iar întreaga întâmplare s-a desfășurat chiar sub ochii mamei fetei, care nu a făcut nimic pentru a-și scăpa fiica din mâna bătăușului.

De parcă nu ar fi fost suficient, femeia a scos telefonul mobil și a început să filmeze întreaga scenă de groază care a avut loc fix în curtea lor. Cum nicio întâmplate made in Romania nu poate fi lipsită de detalii șocante, adolescenta însărcinată de 15 ani a fost batjocorită în timp ce în casa în care locuia răsunau manelele. Motivul pentru care concubinul de 19 ani al fetei a supus-o unor astfel de tratamente a fost, scrie presa, faptul că minora l-ar fi înșelat pe acesta.

Într-o notă de răzbunare, concubinul fetei a postat pe rețelele de socializare clipul video în care o bate pe minoră. Cu toate acestea, mama fetei în cauză, dar și aceasta, au refuzat să depună plângere la poliție.

Poliţia a deschis însă dosar penal pentru violenţă în familie, loviri şi alte violenţe şi act sexual cu un minor, mai scrie presa.