Cauza morții jurnalistului Octavian Andronic. Monica Pop a dezvăluit: „I-a oprit inima mare”

Publicat: 13/12/2020 | 15:56

Medicul Monica Pop a dezvăluit, pe Facebook, cauza morții lui Octavian Andronic. Potrivit acesteia, jurnalistul a suferit un infarct miocardic acut.

Jurnalistul Octavian Andronic, fondatorul ziarului Libertatea, a încetat din viaţă vineri seara, după cum anunţă agenţia de ştiri înfiinţată chiar de el.

Un infarct miocardic i-a oprit inima mare! Domnul OCTAVIAN ANDRONIC, talentat jurnalist și om deosebit, cu suflet frumos si sensibil, s-a stins în urma unui infarct miocardic acut! Mare pierdere! Regret din tot sufletul. Condoleante familiei îndoliate”, a scris pe Facebook Monica Pop.

Mesajele de condoleanțe

„Cu deosebită durere în suflet, anunțăm trecerea în neființă a celui care a fost Octavian Andronic, jurnalist și caricaturist de o inegalabilă valoare.

Dragă ANDO, soția Mariana, fiica Ana, cei apropiați și toți colaboratorii ce au avut onoarea să lucreze alături de tine de-a lungul deceniilor îți vor simți de-acum înainte lipsa! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, scrie amosnews.ro.

Tototdată, el a fost primul redactor-șef al ziarului Libertatea, de pe data de 22 decembrie 1989. De asemena, Andronic a fost director general al televiziuni Tele7abc.

Citește și: Octavian Andronic a murit la vârsta de 74 de ani. Jurnalistul era internat în spital de o săptămână. Care este cauza decesului