Catrinel Menghia, complet goală pe internet! Fotomodelul nu pierde vremea în autoizolare. FOTO

Publicat: 31/03/2020 | 19:40

În prezent, celebra Catrinel Menghia se află în izolare alături de familia, în Italia – cea mai afectată țară din Europa în ceea ce privește pandemia de COVID-19. Cu toate acestea, fotografiile și mesajele pe care aceasta le postează pe internet îndeamnă omenirea la curaj, optimism și speranță.

În prezent, Catrinel Marlon Menghia locuiește în Italia, alături de fiica sa de un an și concubinul acesteia,  Massimiliano Di Lodovico.

Această carantină și izolare la domiciliu i-au aprofundat tinerei actrițe sentimentele de nostalgie și melancolie, căci a început să depene amintiri în public. Ieri, frumosul fotomodel de 34 de ani a postat pe contul său o imagine ”din tinerețe”, din anul 2008, mai exact, de la o ședință foto care a avut loc în Miami. Fotografia cu ea complet goală, senzuală, corpolentă și sexy le-a tăiat răsuflarea tuturor fanilor de pe rețeaua de socializare.

CITEȘTE ȘI: Ce și-a montat Dorian Popa în garajul din casa de 300.000 de euro. Nimeni nu s-ar fi gândit la așa ceva. FOTO

La decrierea postării, actrița a scris și un mesaj încurajator pentru aceste vremuri tulburi. “Ne vom întoarce să mutăm munții!” (Torneremo a spostare i muri-traducere adaptată).

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Torneremo a spostare i muri . (Mostra fotografica / @villabrasini_beautyclinic ) Miami 2008 By @sabineliewald

O postare distribuită de Catrinel Marlon (@catrinelmarlon) pe

Și vedetele au comentat uimite de apariția sa ireproșabilă

Lidia Buble, Sore, Laura Cosoi și Alina Ceușan  i-au adus aprecieri și complimente.

Deși a trecut doar un an de când a devenit mamă, Catrinel a revenit la silueta impecabilă și profesează în continuare ca model și ca actriță.

CITEȘTE ȘI: Un cunoscut personaj de la Kanal D, amendat de Poliție fiindcă a ieșit din casă fără adeverință. “Îmi era foame, nu știam că trebuie să…”

Apare în pictoriale foarte sexy și a jucat de curând în filmul „La Gomera”. Catrinel, cunoscută în străinătate cu numele de Catrinel Marlon, și-a început cariera încă din adolescență, iar de ani buni își împarte viața între România, Italia și Statele Unite ale Americii.

Catrinel Menghia a fost căsătorită timp de șase ani cu Massimo Brambati, fost fotbalist și avocat, de care s-a separat în anul 2011. Din 2012 aceasta este într-o relație cu producătorul de film Massimiliano Di Lodovico. Cei doi au împreună o fiică, născută în februarie 2019.