Catrinel Menghia a pozat nud, în plină pandemie de coronavirus! Fotomodelul se află în izolare, în Italia

Publicat: 01/04/2020 | 12:45

Deși Italia este cea mai afectată țară din lume din cauza coronavirusului, unii oameni mai găsesc puterea să zâmbească și să spere la lucruri mai optimiste și mai frumoase. Se pare că este și cazul lui Catrinel Menghia, căci fotomodelul s-a gândit la o modalitate inedită de a le face bărbaților ziua mai bună.

Catrinel Menghia a căutat prin cufărul cu amintiri și le-a tăiat respirația bărbaților! În plină pandemie de coronavirus, fotomodelul român a postat pe contul ei de Instagram o fotografie în care apare complet goală, iar formele ei apetisante fac înconjurul internetului.

Catrinel Menghia, complet goală

Așa cum am spus, complet goală, bronzată și sprijinită ușor de un perete, Catrinel Menghia a încins imaginația bărbaților, iar aceștia nu s-au abținut din a-i lăsat numeroase comentarii, care mai de care mai obrazice. “Ne vom întoarce să mutăm munții!” , a scris Catrinel, în dreptul imaginii postate.

Catrinel Menghia locuiește în Italia de mai mulți ani. Fotomodelul român are o relație cu producătorul de film Massimiliano Di Lodovico, iar cei doi au împreună o fetiță născută în februarie 2019.