Catinca Roman a acceptat provocarea lui Măruță! A făcut-o în direct și…

Publicat: 18/02/2020 | 18:06

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, de pe Pro TV, Catinca Roman a fost provocată de celebrul prezentator! A acceptat fără să clipească.

Cătălin Măruță i-a cerut să se demachieze în direct, iar Catinca s-a conformat. „Şi eu îmi pun poze pe reţelele de socializare fărăm make-up. Nu ştiu dacă arăt foarte bine demachiată. Nu vreau să distrugeţi industria machiajului, că ne place, o adorăm. Ni se golesc băile după, nu e ca la farmacie sau la magazinul de cosmetice”, a mărturisit Catinca Roman.

În aceeași emisiunea, Catinca Roman a vorbit despre relația tensionată pe care o are cu sora ei, Oana. „Eu nu consider că m-am certat cu Oana. Poate s-au răcit relaţiile din partea ei, din partea nu s-au răcit, e tot sora mea. Nu am mai vorbit cu ea pentru că nu a mai răspuns, nu a mai sunat. S-a supărat, dar nu ştiu de ce, că n-avea motiv. Cu mama vorbesc o dată la două zile. Nu am sunat-o, după problemele cu soţul ei. Nu vreau să mă bag. Fiecare îşi aranjează viaţa după cum îşi doreşte.

Cred că dacă eşti persoană publică, trebuie să te aştepţi ca la un moment să se intre în viaţa ta intimă, dar asta nu înseamnă că cei care o fac, greşesc. Trebuie să îşi asume urmările”, a declarat Catinca.

Catinca Roman, dezvăluire șocantă

Catinca Roman a povestit, pe rețeaua de socializare, cum a fost hărțuită sexual. „Nici nu ştiu cu ce să încep: profesorul de la şcoală, care mă pipăia la meditaţii, muncitorii de pe stradă cu gesturile obscene, tipul dubios din autobuz care profită de aglomeraţie şi se lipeşte de tine sau şeful care se presupunea de amant la întâlnirile în doi şi apoi mă submina în toate felurile posibile la întâlnirile cu întregul colectiv? Sunt multe de povestit…Trăim într-o societate cu mentalităţi medievale, greu de schimbat. Din acest motiv, nu trebuie să mai tăcem”, a scris Catinca Roman.