Câți lei face un singur magazin Lidl din București, în fiecare zi, în timpul pandemiei

Publicat: 28/03/2020 | 18:28

Pandemia de coronavirus din România i-a împins pe oameni să golească rafturile supermarketurilor, astfel că acestea au ajuns să aibă parte de câștiguri colosale. Angajații se străduiesc zilnic să aprovizioneze magazinele cu tot ce este nevoie, dar în numai câteva ore, rafturile rămân din nou goale. 

În plină pandemie de coronavirus, supermarketurile din România s-au ales cu profituri uriașe în urma vânzărilor pe care le fac zilnic.

STARE DE URGENȚĂ | Cum poți completa ONLINE declarația pe propria răspundere și adeverința de angajator

Astfel, potrivit informațiilor oferite de impact.ro, un singur magazin Lidl din București obține, zilnic, sume uriașe din vânzări, cuprinse între 4 și 6 miliarde de lei vechi. Cele mai vândute alimente sunt cele neperisabile, făină, mălai, orez, dar și legume, fructe, carne congelată și alte produse congelate precum legume, pizza, crochete de pește, cartofi, pui etc.

Ce program vor avea magazinele LIDL

Programul magazinelor Lidl în martie 2020 va fi unul obișnuit:

– luni – sâmbătă: 07.30 – 22.00;

– duminică: 08.00 – 21.00.

Totuși, programul magazinelor Lidl ar putea suferi modificări în funcție de locație.

„Împreună în siguranță, atunci când acționăm responsabil. Magazinul este igienizat constant. Cu toate acestea, vă rugăm să atingeți doar fructele și legumele pe care le cumpărați. Mulțumim!”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook Lidl România.

Vă reamintim că pe teritoriul României s-au înregistrat până acum 30 de decese din cauza epidemiei de coronavirus și peste 1.400 de persoane au fost testate pozitiv cu Covid-19.