Câți lei a strâns Vulpița de la Antena 1, pentru toată aparițiile la Acces Direct. Câți bani ia pe zi

Publicat: 30/03/2020 | 09:17

Vulpița din Vaslui, contestată de foarte mulți telespectatori și ”pârâtă” la CNA, cu tot cu ”Acces Direct”, a dat o nouă lovitură de imagine, după ce a trecut la capitolul ”muzică”. Împreună cu Axinte de la ”Vacanța Mare”, Vulpița s-a ”scos” cu piesa ”Hai la București”, iar vizualizările pe YouTube sunt impresionante.

Clipul a strâns, în doar 14 ore de la lansare, nu mai puțin de 826,421 vizualizări, așa că fanii Vulpiței au de ce să fie bucuroși. E drept că Axinte este cel care dă greutate melodiei, fiindcă Vulpița mai are mult până la statutul de cântăreață, însă apariția ei în videoclip – apare și Viorel, firește, fiind personaj în melodie – a jucat un rol care nu poate fi contestat. La vocea ei s-a lucrat cam cinci-șase ore. Ea, ca solistă… e foarte bună dansatoare. E prima piesă, nimeni nu s-a născut învățat”, a declarat Axinte.

Firește, se ajunge și la subiectul ”bani încasați” de Vulpiță pentru prestația ei televizată, cu atât mai mult cu cît a fost o prezență constantă în emisiunea ”Acces Direct”. Iar rezultatul este, să recunoaștem, surprinzător. Plecăm de la suma de 100 de euro pe care o primește Veronica Stegaru pentru aparițiile în emisiune. Asta înseamnă aproximativ 500 de lei. Și, dacă ținem cont că a avut, până acum, vreo 60 de apariții, suma încasată este… 30.000 de lei.  Impresionant, nu?

(CITEȘTE ȘI: MARA BĂNICĂ, REACȚIE DURĂ DUPĂ CE VIOREL A SPUS CĂ-I TAIE MÂINILE VULPIȚEI DIN VASLUI: ”EȘTI PUTUROS ȘI MANIPULATOR!”)

”Mor! Băi, cum să mă ia Vulpița?”

Melodia lansată de JADOR și Lino Golden a reușit să strîngă 20 de milioane de vizualizări pe YouTube, iar pentru o săptămână a fost numărul 1 în trending. Cu toate acestea, Vulpița a reușit să-l detroneze pe JADOR și a ajuns pe locul 1, cu toate că nimeni nu s-ar fi așteptat la asta.

La aflarea veștii, JADOR nu a fost foarte încântat și a transmis un mesaj acid pe contul său de TikTok. „Vulpița e pe locul 1. Băi, m-a luat Vulpița. Mor! Băi, cum să mă ia Vulpița? Nu mă ia Salan, nu mă ia nimeni, mă ia Vulpița. Băi, ce aveți?”, a răbufnit artistul.

(VEZI ȘI AICI: TASE DIN VASLUI O CERE DE NEVASTĂ PE VULPIȚA! ”AM FOST PRIMUL BĂRBAT DIN VIAȚA EI, DAR M-A PĂRĂSIT PENTRU VIOREL…”)