Câți euro a primit Nelson Mondialul din donații în ultima lună, deși se laudă cu grămezi de bani și kilograme de aur

Publicat: 27/02/2020 | 13:00

Nelson Mondialu este unul dintre cele mai populare personaje de pe Youtube-ul românesc. Având peste 550 de mii de abonaţi şi peste 8 milioane de vizualizări în ultima lună, el s-a gândit să profite de ocazie şi să ceară donaţii celor care îl urmăresc cu regularitate.

Deşi se laudă cu grămezi de bani şi kilograme de aur, Nelson s-a gândit că nu ar mai strica să facă nişte bani în plus aşa că şi-a făcut un cont de Tipeeestream. Aceasta este o plarformă prin care streamerii sau vloggerii pot primi donaţii în bani de la fanii lor şi este destul de folosită pe plan internaţional.

Câţi bani face Nelson Mondialu din donaţii

Doar că, dacă e să ne uităm pe statisticile din ultima lună, putem spune că Nelson Mondialu nu a dat tocmai lovitura pe plan financiar cu donaţiile. Astfel, în ultimele 30 de zile, el a primit în total doar 106 euro din partea primilor zece „donatori” de pe platformă.

Cei mai mulţi bani i-au fost daţi de un user care se intitulează „Faraonu” şi care pare să fie cel mai mare fan al său. Acesta a donat o sumă de 50 de euro, în vreme ce ceilalţi au contribuit cu sume mici, de regulă 5 euro.

Nelson Mondialu nu a dat lovitura cu donaţiile

Cine este Nelson Mondialu şi cum şi-a făcut averea

Nelson Mondialu, pe numele său real Pop Nelson Simone, s-a născut în 1963 la Cluj, într-o familie modestă. Mama sa era româncă, iar tatăl său era de etnie romă, iar copilăria sa a fost marcată de lipsuri materiale.

În adolescenţă, a început să comită infracţiuni de tot felul, de la furt din maşini până la înşelătorii cu aur fals, iar în 1984 a fost condamnat la închisoare. A fost închis la Tulcea, iar în 1987 a fost eliberat.

Nelson Mondialu a fugit în Ungaria ulterior, unde spune că a făcut bani frumoşi, deşi nimeni nu ştie cu exactitate cu ce s-a ocupat el acolo. Revenit în ţară, a început să fie asociat cu lumea interlopă din Cluj, iar pe la jumătatea anilor 2000 şi-a lansat un canal de Youtube, unde povesteşte diferite întâmplări din viaţa lui.

Nelson a intrat în atenţia publicului prin stilul său extravagant şi prin faptul că se laudă cu averea sa, deşi nu sunt puţini cei care spun că acesta nu ar fi aşa bogat cum spune. El preferă să păstreze secretul asupra surselor sale de venit.

„Lăsaţi-i pe ăia de la DNA să se intereseze cum am produs banii, nu vă interesează pe voi. Nu sunt cercetat penal şi nici nu o să fiu pentru că am dovezi şi facturi”, spunea Nelson în urmă cu câţiva ani, la Acces Direct.