Câți copii vrea Florin Salam și de ce a intrat Roxana Dobre în panică: ”Un fenomen trebuie să aibă mulți…”

Publicat: 20/12/2019 | 11:36

Celebrul manelist Florin Salam are 5 copii, însă ultimele informații apărute în mediul online oferă o surpriză de proporții. Artistul mărturisește că este ”pus pe fapte mari”, din acest punct de vedere, iar fanii săi încearcă să intuiască dacă hotărârea sa va fi pusă, sau nu, în practică.

Florin Salam are ”școala vieții”, cum se spune, și – mai mult – ține cont de sfaturile de viață pe care le-a primit de la tatăl său. Așa că a transmis un mesaj prin intermediul emisiunii ”Acces Direct”. Iar ceea ce a spus a pus-o , cu siguranță, pe gânduri pe partenera sa de viață, Roxana Dobre. Cert este că Florin Salam dorește să mai aibă copii. Și vrea să ajungă, conform propriei declarații, la impresionanta cifră de… 20.

„Noi vrem. Tatăl meu mi-a spus că trebuie să am mulţi copii, pentru că un fenomen trebuie să aibă mulţi copii. Aş vrea să am 20”, a declarat Florin Salam la „Acces direct”.

Florin Salam își dorește 20 de copii

Florin Salam și Roxana Dobre, împreună de 5 ani

Povestea de dragoste dintre Roxana Dobre și celebrul manelist Florin Salam a debutat în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti. Relaţia lor ”s-a stabilizat”, mai ales după ce artistul s-a ocupat de funeraliile tatălui Roxanei. Florin Salam are două fetiţe și un băiat cu Roxana Dobre: Jacqueline Maria, Rania și Simon Ștefan. Bruneta a devenit mamă pentru a treia oară pe 8 iulie 2018.

Manelistul mai are doi copii, din mariajul cu Ştefania sau Fănica, aşa cum își alinta prima soţie – Dany şi Betty. Din nefericire, Ștefania a fost răpusă de cancer și a încetat din viață pe 12 aprilie 2009, la doar 27 de ani.