Câți bani intră lunar în contul Alexiei Eram din Youtube

Publicat: 13/02/2020 | 16:00

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, are doar 19 ani şi este de ceva vreme în atenţia presei. Fiica vedetei Pro TV are o relaţie serioasă şi intens mediatizată cu cântăreţul Mario Fresh şi esre foarte prezentă în social media, mai ales prin canalul său de Youtube.

Alexia postează cam de un an de zile, regulat, vlogguri pe contul său de Youtube, unde a ajuns recent la peste 180.000 de abonaţi. Fiica Andreei Esca le arată urmăritorilor săi cum este viaţa sa în Londra (unde face facultatea), cum decurge relaţia ei cu Mario şi mai postează din când în când videoclipuri în care apare alături de mama sa.

Alexia Eram câştigă puţini bani din Youtube

Deocamdată, însă, nu se poate spune că Alexia Eram se umple de bani din canalul pe care îl are pe celebra platformă video. Conform estimărilor site-ului de specialitate Social Blade, Alexia poate câştiga maxim 1600 de dolari lunar şi minimum 100 de dolari pe lună, o sumă foarte mică dacă e să ne raportăm la ceilalţi vloggeri adolescenţi din România. Alexia este, însă, la început, aşa că mai are suficient timp la dispoziţie pentru a deveni un star al Youtube-ului românesc.

Putem spune, de altfel, că este pe drumul cel bun dacă ne uităm la vizualizătile pe care le fac clipurile sale. Cel mai popular dintre ele este cel în care cântă melodia Lil Esca şi care a adunat în 3 luni în jur de 1,4 milioane de vizualizări. Piesa a venit în urma unui pariu cu Antonia, iubita lui Alex Velea, care a provocat-o să înregistreze o melodie şi să facă un clip.

Alexia Eram şi Mario Fresh s-au căsătorit deja?!

Pe lângă viaţa de vloggeriţă şi facultate, Alexia Eram are şi o relaţie cu Mario Fresh, despre care se vorbeşte foarte mult. Protejatul lui Alex Velea şi fiica Andreei Esca sunt împreună din anul 2016, iar de-a lungul timpului s-au făcut mai multe speculaţii în legătură cu relaţia lor.

S-a spus că s-au căsătorit în secret şi că se pregătesc să devină părinţi, lucruri pe care cei doi le-au negat. Cu toate acestea, ei au dat de înţeles că aceste chestiuni s-ar putea produce în viitorul apropiat, iar că principalul impediment între ei este distanţa, Alexia petrecându-şi majoritatea timpului în Anglia.

Într-un interviu recent acordat revistei VIVA, Mario Fresh spunea că vorbeşte cu Alexia despre căsătorie, însă că nu şi-au făcut planuri concrete şi aşteaptă ca ea să finalizeze studiile. El a mai mărturisit că şi-ar dori 2 copii cu „Lil Esca”, dar peste ani de zile.