Câți bani face Selly de la 5GANG într-o singură zi din Youtube. Dacă ”prinde” un CPM bun ajunge și la 4.000 de dolari!

Publicat: 29/01/2020 | 13:23

Andrei Șelaru sau Selly a devenit un adevărat fenomen. Băiatul de 18 ani din Craiova este cel mai renumit youtuber din România. El a rușit să își formeze o comunitate de peste două milioane de oameni, care îl susține și apreciază.

Poveste lui Selly a început să se scrie acum șapte ani, când băiatul a încărcat pe YouTube primul său vlog, intitulat „Selly’s Vlog – 10 lucruri despre mine”.  De la un băiat cu un aparat de filamt, în camera lui, a ajuns fenomenul YouTube-ului.  Anul 2019 fiind denumit- anul lui Selly. (CITEȘTE ȘI: UNDE ȘI-A DUS SELLY DE LA 5GANG IUBITA DE REVELION. A SPERIAT-O ÎN ULTIMUL HAL ȘI ERA S-O LASE FĂRĂ HAINE)

De când a apărut, ascensiunea vloggeru-lui a fost constantă, canalul lui de YouTube a fost primul din România care a reușit să adune un milion de abonați. În prezent contul are 2,5 milioane de abonați și este unul din cele mai mari din țară. (VEZI ȘI: EXPERIMENT INEDIT: DORIAN POPA I-A LUAT LOCUL LUI SELLY LA COLEGIUL BUZEȘTI DIN CRAIOVA. CE SARCINI I-AU DAT PROFESORII ARTISTULUI – VIDEO)

Independent finaciar de la 14 ani

Selly își câștigă de mult timp existența singur. Lucrurile pe care le face în mediul online i-au adus suficiente venituri încât să nu fie nevoit să le mai ceară părinților lui bani, de la 14 ani. Sumele pe care le încasează vlogger-ul din YouTube sunt destul de mari. Doar într-o singură zi poate să ajungă la 4.000 de dolari, dacă „prinde” un CMP bun.

Însă YouTube-ul nu este singura sursă de venit a lui Selly, care încazează sume uriașe din multe direcții. El a fost cel care a pus bazele trupei 5GANG, ce are acum o mulțime de concerte. Pe lângă banii pe care îi face din prestațiile cu formația sau YouTube,  Selly a deschis și un magazin online de haine(al trupei).

Recent, a fost lansat în cinematografe și filmul „5GANG: Un altfel de Crăciun”,  care a avut vânzări record, ajungând cel mai vizionat film din România, din toate timpurile.