Câți bani cheltuie pe zi Alexandra Bodi. Cum își câștigă existența „Regina” TikTok-ului

Publicat: 11/01/2021 | 10:01

Alexandra Bodi este, de departe, personajul anului 2020. Anul trecut, aceasta, împreună cu soțul ei, a devenit virală pe TikTok și în ciuda faptului că nu are de etalat nimic altceva în afară de sărăcit, internauții s-au înghesuit cu sutele de mii să-i facă vizualizări pe rețeaua socială.

A devenit cunoscută etalând sărăcia și traiul de la țară, dintr-o casă care nu are în ea prea multe. Cu toate acestea, toată lumea s-a întrebat dacă nu cumva Alexandra Bodi a făcut milioane bune de pe urma TikTok-ului. 

La Acces Direct, femeia a recunoscut că nu a făcut niciun ban din rețeaua de socializare, ci din contră. A făcut totul, de la bun început, de drag și din dorința de a-i face pe urmăritorii săi să râdă și nu s-a gândit nicio secundă la faptul că ar putea câștiga bani din asta.

Cât cheltuie pe zi Alexandra Bodi

Mai mult, tot la Acces Direct, soțul Alexandrei Bodi, Ionuț, a declarat că aceasta muncește cu ziua, deci, zilnic, ar cheltui o sumă extrem de mică, ce nu ar depăși 100 de lei, dacă stăm să ne gândim cum sunt plătiți muncitorii cu ziua.

„Ne uitam pe Facebook. Am văzut aplicația de TikTok și am zis să facem și noi glume. Când am descărcat-o am început să facem filmulețe de plăcere, nu să câștigăm bani. Primul filmuleț a fost cu dans. (…) Nu am făcut niciun ban din TikTok”, a spus Alexandra Bodi la „Acces Direct”.

În privința sursei lor de venit, Ionuț Bodi, soțul Alexandrei, a povestit la Acces Direct că acesta a mai muncit prin străinătate, dar din cauza pandemiei a fost nevoit să revină în țară. Pe de altă parte, a mărturisit că el este sursa de inspirație din clipurile video pe care le postează pe TikTok.

„Este ideea mea. Îmi place, pentru că pot să fac lumea să râdă. (…) Eu am lucrat prin Spania, Olanda, Belgia când e perioada, când nu, stăm acasă. Ea nu lucrează decât cu ziua”, a transmis soțul Alexandrei Bodi.