Câți bani cere Anda Adam ca să cânte la o nuntă

Publicat: 24/01/2020 | 21:55

Anda Adam se află de mult timp pe piața muzicală din România. Artista are notorietate și se bucură de o mulțime de fani, care vor să o vadă cât mai des. Datorită celebrității, Anda Adam și-a câștigat dreptul de a cere sume destul de mari pentru o apariție la un eveniment sau concert.

Anda Adam este una dintre cele mai bune voci din țară, iar talentul ei este recunoscut și de numărul mare de cerei pe care le are. Este solicitată la diverse evenimente publice, dar și la unele private ca nunți și botezuri. (CITEȘTE ȘI: CUM ARATĂ ANDA ADAM DUPĂ CE ȘI-A OPERAT NASUL. ARTISTA ESTE MULȚUMITĂ DE REZULTATUL OBȚINUT)

Onorariul artiste nu este unul de neglijat. Este evindent ca își permite orice lucru își dorește și asta pentru că a muncit de lo vârstă fragedă. Pe lângă banii din concerte, Anda Adam își suplimentează veniturile și din evenimentele private la care este chemată. Se zvonește că vedeta ar cere petru o apariție la o nuntă o sumă de 2.500 de euro.

Anda Adam, operație la nas

Recent Anda Adam și-a făcut o operație la nivelu feței. Vedeta a apelat la medicul estetician pentru o rinoplastie. Hotărârea a luat-o în urma unor probleme pe care le avea cu respirația, din cauza unei deviații de sept. Anda Adam nu a ținut ascună această întervenție, chiar a vorbit deschis cu fanii ei despre ea.

„Îmi doream de mulţi ani să corectez deviaţia de sept şi să îmi îndrept şi nasul cu ocazia asta… Întotdeauna am fost o persoană sinceră şi directă! Nu îmi place să mint, să mă ascund şi să mă prefac cum fac altele, că eventual mi-au crescut sânii peste noapte pentru că am luat nişte pastile. Îmi doream de mulţi ani o operaţie la nas, care, ştiu că voi veţi spune că era perfect, dar nu e chiar aşa. Mereu făceam poze cu capul uşor întors ca să nu se vadă că nasul meu pleca puţin la plimbare spre stânga. Plus că am şi o deviaţie de sept pe care o voi corecta cu această ocazie. Mă veți iubi mai mult cu un nas drept şi finuţ. Revin cu poze după operaţie”, a declara Anda Adam.