Câți bani câștigă, de fapt, un cameraman angajat la Antena 1 care se ocupă de emisiunea iUmor

Publicat: 07/03/2020 | 18:53

Câți bani câștigă un cameraman la celebra emisiune iUmor, unde jurați sunt Cheloo, Mihai Bendeac și Delia? Din capul locului trebuie știut că nu există diferențieri în cadrul trustului.

Concret, camaramanii nu sunt plătiți cu o sumă mai mare dacă lucrează, să spunem, pentru o emisiune cu o audiență mai mare. Diferența salarială este reprezentată doar de negocierea purtată la angajare sau, după un timp, pentru performanțe, este dezvăluirea făcută pentru CANCAN.RO chiar de un cameraman. (CITEȘTE ȘI: CÂȚI BANI CÂȘTIGĂ, DE FAPT, ANDRA GOGAN DIN YOUTUBE ÎNTR-O LUNĂ)

Câți bani câștigă un cameraman la iUmor, emisiunea ce tocmai și-a lansat sezonul 8

Antena 1 a lansat al 8-lea sezon al emisiunii iUmor, unul dintre cele mai de succes show-uri din televiziunea românească. Acesta a început pe 22 februarie, iar canalul TV a produs o schimbare în ceea ce priveşte ziua difuzării. Astfel, iUmor poate fi văzut pe micile ecrane sâmbăta. (NU RATA: I-AM FĂCUT CALCULUL LUI GEORGE BUHNICI. CÂȚI BANI CÂȘTIGĂ, DE FAPT, DIN YOUTUBE)

Sezonul precedent al emisiunii s-a derulat în fiecare vineri, dar Antena 1 a decis ca emisiunea să fie devansată cu o zi, desi reușise audiențe mai mari decât Vocea României, de pe Pro TV.

Câți bani câștigă, de fapt, un cameraman angajat la Antena 1 care se ocupă de emisiunea iUmor

 

Câți bani câștigă un cameraman. Dar cei trei jurați de la iUmor

Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac sunt cei trei jurați ai emisiunii iUmor, fiind ajutați de prezentatorii Dan Badea şi Şerban Copoţ. Dar cine câștigă cel mai mult dintre jurați? Probabil, mulți se așteaptă ca actorul Mihai Bendeac să fie cel cu salariul ”gras”, dar nu e deloc așa. Cheloo este surpriza emisiunii, asta pentru că a negociat la sânge remunerația lunară. Care, acum doi ani, era de 10.000 de euro! Probabil, acum i-a mai crescut salariul… Mihai Bendeac și Delia ar încasa câte 7.000 de euro lunar. (VEZI AICI: CÂȚI BANI CÂȘTIGĂ, DE FAPT, UN CONSILIER SUPERIOR LA ANAF. SALARIUL IMENS PE CARE ÎL IA LUNĂ DE LUNĂ)

Iar cei care nu se văd în emisiune, dar au un rol important, cameramanii, câștigă destul de puțin. Salariile acestora sunt de 2.500-3.000 de lei. ”Nu prea se obișnuiește să se schimbe echipele. Nu se iau mai mulți bani dacă lucrezi pentru o emisiune x sau y. E sarcină de serviciu, și gata! Bagi ca ursul o perioadă, dar apoi ai multe libere”, a dezvăluit o sursă CANCAN.RO.

Mukinka Chibanga, câștigător iUmor sezonul 7

Mukinka Chibanga a câștigat marea finală a sezonului 7 iUmor, ultim act în care s-a luptat pentru premiul în valoare de 20.000 euro! Au fost numere de magie, stand-up, trap, rap, glume scurte sau mimă cu sunete. Jurații au fost impresionați de numărul său, pentru ca, ulterior, votul publicului să îl desemneze câștigătorul ultimului sezon iUmor! Tot publicul a desemnat şi emisiunea ca lider detaşat de audienţă, atât pe publicul comercial din mediul urban, cât și la nivelul întregii ţări.