Câți bani câștigă, de fapt, Andra Gogan din YouTube într-o lună

Publicat: 05/03/2020 | 18:15

Andra Gogan este una dintre cele mai îndrăgite reprezentante ale generației tinere. Ea are milioane de urmăritori și a devenit idolul multor copii. Tânăra are 21 de ani și poate spune că a făcut foarte multe lucruri până la această vârstă.

Andra Gogan este actriță, cântăreață, vlogger și voice-over. A reușit chiar să intre în Cartea Recordurilor de două ori. Împreună cu fratele ei, Răzvan Gogan au stabilit recordul pentru „Cel mai lung concert live susținut de un copil”, de trei ore și 20 de minute, iar al doilea record a fost pentru „Cele mai multe CD-uri lansate de un copil”, a scos 16  albume. (CITEȘTE ȘI: FAMILIA ANDREI GOGAN RUPE TĂCEREA. ADEVĂRUL DESPRE FILMUL PENTRU ADULȚI CARE CIRCULĂ PE YOUTUBE)

Deși are abia 21 de ani, Andra Gogan a reușit să facă multe lucruri până acum. Ea a participat la emisiunea Românii au Talent, a fost prezentatoarea emisiunii „E vara ta!”, de la Neptun TV, a fost fost asistentă la emisiunea „Acces Direct”, pentru o scurtă perioadă, a colaborat cu Disney pentru dublarea mai multor desene animate, a devenit unul dintre cei mai populari vloggeri și a lansat un mini serial- „How to become popular at high school”, pe canalul său de YouTube.

Câți bani primește Andra Gogan de la YouTube, pe lună?

Deși Andra Gogan are o activitate profesională vastă, ea a căpătat notorietate prin activitatea de pe YouTube și a devenit una dintre cele mai cunoscute și apreciate vloggerițe. Canalul de YouTube al Andrei Gogan are aproape un milion de abonați, iar clip-urile ei adună numeroase vizualizări. (VEZI ȘI: CU CÂT SE ”VÂND” VEDETELE PE INSTA, FB ȘI YOUTUBE?! AM AFLAT CE PREȚ AU ANDREEA BĂLAN, IULIA ALBU SAU ANDRA GOGAN PENTRU O SINGURĂ POSTARE)

Toate clip-urile Andrei Gogan, care sunt urcate pe canalul ei de YouTube sunt monetizate, iar deținătorul canalului primește 60% din tot ce taxează YouTube-ul. Astfel, într-o statistică oferită de socialblade.com, Andra Gogan apare cu un câștig între 598 și 9.600 de dolari pe lună.