Câți bani a strâns până la 57 de ani ministrul Marcel Vela. Apare totul în declarația lui de avere

Publicat: 13/04/2020 | 08:32

Ministrul de Interne Marcel Vela traversează, probabil, cea mai tensionată perioadă din cariera sa. Pandemia de coronavirus l-a făcut pe ministrul în vârstă de 57 de ani să fie în atenția cetățenilor României, prin aparițiile tv în care anunță schimbările de la o zi la alta din țara noastră. Câți bani câștică Vela și ce avere a strâns până în prezent? (CITEȘTE ȘI: MINISTRUL AFACERILOR INTERNE, MARCEL VELA, MESAJ TRANȘANT PENTRU INFRACTORII REVENIȚI ÎN ȚARĂ: ”ÎȘI PĂSTREAZĂ PROSTUL OBICEI PE CARE L-AU AVUT. VREAU SĂ LE DAU O VESTE PROASTĂ…”)

Marcel Vela este una dintre figurile cele mai cunoscute în aceste zile de pandemie, el fiind și omul care a făcut toate anunțurile privind ordonanțele de urgență instaurate în România, de la începutul epidemiei de coronavirus, transformată însă în pandemie. (NU RATA: SE ÎNCHIDE SAU NU BUCUREȘTIUL? ANUNȚUL MINISTRULUI MARCEL VELA)

Câți bani câștigă ș ice avere are Marcel Vela

Marcel Vela are o declarație de avere măricică. Ministrul de Interne deține în prezent un teren agricol de 1.000 de metri pătrați, achiziționat în anul 2013. Mai are și un apartament cu o suprafață de 61 de metri pătrați moștenit de la Maria Dorca, bunica sa, în anul 2016, un album papal în valoare de 6.000 de euro, 3.100 de euro în numerar și 151.000 de lei în bancă, potrivit declarației de avere.

Câți bani a încasat Vela anul trecut

Anul trecut, Marcel Vela, ministrul de Interne, a încasat 132.790 de lei din indemnizația de senator. De asemenea, în anul 2018, demnitarul a luat un credit în valoare de 38.000 de euro, scadent în anul 2022. O curiozitate, Vela nu deține, pe numele lui, un autoturism.

RAED ARAFAT, SEMNAL DE ALARMĂ ÎN CRIZA CORONAVIRUSULUI: ”ROMÂNIA NU A TRECUT HOPUL. LUCRURILE MERG ÎN MAI RĂU”

Marcel Vela a avut în anul 2000 funcția de Prefect la Prefectura din Caraș-Severin, Reșița. În anul 2004, a devenit primar în orașul Caransebeș. La începutul anului 2016, acesta a intrat în Senatul României, iar în anul 2019 a intrat în funcția de Ministru al Afacerilor Interne. Toate informațiile sunt preluate din CV-ul lui personal, anunță Click.ro.