Câți bani a primit familia Băitoi de la Antena 1, după ce a câștigat sezonul special Chefi la Cuțite

Publicat: 16/12/2019 | 14:15

Anul 2019 a adus un sezon special al emisiunii Chefi la Cuțite, dedicat familiilor. Noul format pune în fața telespectatorilor o competiție inedită, în care  nu mai există concurenți individuali, lupta fiind dată între familii.

Acest sezon a fost câștigat de familia Băitoi, de la Chișinău. O mamă rusoaică, un tată român și doi copii au reușit să gătească incredibil și să câștige voturile chefilor și marele premiu. Motto-ul după care s-au ghidat și care i-a ajutat să meargă pană în finală a fost: ”Iubirea este rețeta cea mai bună”

Echipa Matreshka, așa cum și-au spus, a fost ghidată pe parcursul concursului de chef Florin Dumitrescu și au ajuns în finală alături de alte două echipe ale lui chef Cătălin Scărlătescu.

Nadejda, soțul ei Victor, alături de cei doi copii, Victoria și Valenti, au reușit să își depășească emoțiile și să se mobilizeze, gătind în finală preparate delicioase care au reușit să îi surprindă pe chefi și să  le aducă premiul cel mare.

Câți  bani a primit familia Băitoi de la Antena 1

După fiecare etapă a concursului, familia Băitoi a crezut din ce în ce mai mult în șana lor de a câștiga. Ei au dat dovadă de o ambiție nemărginită, care l-a surpins și pe chef Dumitrescu.

”Ce mi se pare incredibil la această familie este că ei cred în șansa lor. Când pun mâna să facă, chiar fac!”, spunea chef Florin despre familia Băitoi.

Determinarea, încrederea în preparatele lor și gustul delicios din fiecare farfurie le-a adus celor din echipa Matreshka premiul cel mare, în valoare de 10.000 de euro.