Câți bani a plătit Nicolae Guță pentru tatuajul total neinspirat de pe frunte

Publicat: 07/01/2020 | 10:11

Nicolae Guță vrea să fie tot timpul în centrul atenției. Nu contează dacă în sens pozitiv sau negativ. Ultima dată când a ieșit în evidență a fost grație tatuajului de pe frunte.

(VEZI ȘI: CAZ SCANDALOS LA O NUNTĂ DIN BĂILE HERCULANE LA CARE A CÂNTAT NICOLAE GUȚĂ! DE CE AU DAT INVITAȚII PLICURI GOALE CELOR DOI MIRI)

Artistul i-a scris, însă, “Niculae” în loc de “Nicolae”, iar fanii l-au taxat imediat. Celebrul cântăreț de muzică de petrecere nu a oferit nicio explicație. Cel de-al doilea tatuaj reprezintă o declarație: ”Iubirea vieții mele, Iubitul meu tată”. Potrivit unor surse, Nicolae Guță a plătit în jur de 900 de lei pentru tatuajele total neinspirate de pe frunte.

”Nu știu de ce și pentru ce ți-ai tatutat așa ceva, regele meu, dar dacă ai făcut-o asta e acum, tot respectul și tot binele din lume îți doresc ????”, ”Gata, ți-ai pus ștampila pe frunte, Guță!”, au fost două dintre mesajele pe care fanii i le-au transmis lui Nicolae Guță.

Nicolae Guță a petrecut la salon aproximativ trei ore pentru a-și face respectivele tatuaje. În medie, ora la un astfel de centru este 300 de lei.

(NU RATA: RÂZI CU LACRIMI! CARE E NUMELE REAL AL LUI NICOLAE GUȚĂ. DE RUȘINE, L-A SCHIMBAT)

Primul divorț din 2020!

Altfel, Nicolae Guță și Cristina dau startul divorțurilor în Noul An. La șase luni după ce blondina i-a dăruit al 12-lea urmaș, Nicolae Guță e hotărât să rupă căsnicia. Depărțirea celor doi, care părea, inițial, o glumă sau o ”manevră de promovare” devine o chestiune extrem de serioasă și asta pentru că judecătorii au stabilit deja prima înfățișare.

Potrivit unor surse celebrul manelist își reneagă fiul nou-născut și a cerut desfacerea căsătoriei în instanță.

”Nu este copilul meu!”, s-ar fi destăinuit Guță apropiaților.