Câți bani a făcut într-o noapte Loredana Chivu? Blonda și-a lăsat fanii cu gura căscată

Publicat: 29/12/2020 | 09:46

 

Loredana Chivu a fost o fetiță tare cuminte, dacă ar fi să ne luăm după numeroasele cadouri pe care le-a primit. Blonda și-a obișnuit fanii cu pozele în care le arată ce și-a mai luat, ce a mai primit. Așa s-a întâmplat și în luna cadourilor, Loredana nu a ratat ocazia de a se lăuda cu ce a primit de la Moș Crăciun. Pe lângă foarte multe cadouri a primit și foarte mulți bani, pe semne că moșul ei a fost tare darnic.

Ca mai toate vedetele din showbiz-ul autohton și Loredana Chivu s-a lăudat cu ce i-a adus Moș Crăciun. Blonda are casa plină de buchete imense de trandafiri, pungi de la cele mai mari brand-uri, pline cu haine, pantofi și alte accesorii. Însă, moșul nu s-a gândit doar la aceste lucruri. Se pare că Loredana Chivu a fost tare cuminte din moment ce a primit tot ce-și dorea, dar și ceva în plus. Și aici ne referim la bani. După ce și-a arătat în detaliu fiecare cadou, vedeta și-a surprins fanii și cu un teanc de bani. Blondina a făcut câteva story-uri în care ține în mână mai multe bancnote a câte 500 de lei, iar la o primă privire ne dăm seama că ar fi vorba despre 25.000 de lei. Așadar, blondina și-a petrecut sărbătorile de iarnă așa cum îi place, pe lux și opulență.

CITEȘTE ȘI: „LOREDANA CHIVU, LA CEA MAI SEXY PARTIDĂ DE BILIARD. CE S-A ÎNTÂMPLAT, ÎN TIMPUL „ACȚIUNII”, CU NOILE IMPLANTURI ALE FOSTEI ASISTENTE TV

Loredana Chivu, din nou pe mâna esteticienilor

Loredana Chivu mai dorește să bifeze o transformare. Ei bine, după ce s-a tunat din cap și până în picioare, blondina nu se oprește aici și nu este mulțumită de imaginea sa, așa că, pentru a demonstra că mereu este loc de mai bine și o ține buzunarul, vedeta a mers la dentist.

Nu are nicio problemă la dantură, ci vrea să o facă mai frumoasă! Tocmai de aceea, Loredana Chivu a decis că este timpul să-și pună fațete dentare.

Ce operații estetice are Loredana Chivu

Loredana Chivu arăta cu totul altfel în 2006, atunci când urca pentru prima oară pe podiumul școlii de modelling care i-a aparținut lui Carmen Pleșea. Ulterior ea a fost supusă mai multor operații estetice și a devenit celebră, fiind la un moment dat asistenta la emisiunea realizată de Dan Capatos.

La momentul respectiv, Loredana Chivu nu avea silicoane, nu avea acid în buze, nu avea fundul tunat. Anii au trecut, iar blondina și-a modificat toate părțile corpului care o complexau.

Loredana Chivu mărturisea ea însăși că operațiile estetice i-au schimbat evident înfățișarea. „Arătam altfel (n.r.- la vârsta de 16 ani), trăsăturile sunt aceleași, dar consider că am evoluat în bine. Aveam nevoie de silicoane, buze, pentru că nu voiam să mă dau cu gloss întruna. Arată mai bine așa. Toate femeile fac schimbări dacă simt. Am trei intervenții la sâni, primele silicoane au fost un eșec total. Am trecut de la minus 1 la cupa C sau D, la capitolul ăsta stau bine. La buze am injecții, ale mele sunt permanente, nu trebuie să le refac periodic”, declara Loredana Chivu în urmă cu ceva timp.

VEZI ȘI: ” IMAGINI INCREDIBILE CU LOREDANA CHIVU. CUM ARĂTA BLONDINA, ÎNAINTE DE A AJUNGE LA ESTETICIAN „