Câți bani a câștigat Andra Măruță în 2020, în doar 2 luni și jumătate. Vedeta Pro TV e mai bogată decât soțul ei, Cătălin

Publicat: 11/03/2020 | 09:16

Andra este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi și, de ce să nu o spunem, una dintre cele mai bogate. Cântăreața se bucură de un succes colosal pe piața muzicală, dar se pare că nu doar acest lucru îi aduce multe zerouri în conturile bancare. Andra a dat lovitura și se poate considera norocoasă, căci în numai 2 luni a încasat o sumă-record. 

Andra are cu ce să se laude! Viața îi aduce numai lucruri bune, pe care le merită pe deplin. Artista ajunge la încasări colosale în urma concertelor pe care le susține, dar se pare că știe cum să facă bani și cu ajutorul altor metode. Potrivit informațiilor oferite de playtech.ro, Andra Măruță este mult mai bogată decât soțul ei, iar anul acesta, în numai 2 luni, a ajuns să câștige cât câștigă alții în 10 ani!

În 2010, Andra Măruță a fost aleasă de compania Garnier pentru a face un anumit spor publicitar. În urma proiectului și în urma unui contract încheiat pe un an, artista a încasat fabuloasa sumă de 30.000 de euro. În 2020, de la începutul anului, Andra a bătut palma cu aceeași companie pentru un alt spot publicitar pentru care a încasat o sumă la csare alții doar visează!

Pentru spotul publicitar, Andra a încasat nici mai mult, nici mai puțin de 80.000 de euro, iar filmările au avut loc la Praga, în urmă cu doar două săptămâni, după cum mai informează sursa citată. Andra a fost aleasă de Garnier pentru anumite spoturi publicitare și pentru diverse proiecte pentru că este una dintre vedetele care nu s-au afișat niciodată cu scandaluri și care au o viață liniștită.