Câți ani are, de fapt, mama Antoniei! Denise Iacobescu NU s-a ferit să-și spună vârsta

Publicat: 25/01/2020 | 10:26

Denise Iacobescu este considerată una dintre cele mai sexy bunici din showbizul românesc, alături de Anastasia Lazariuc, în vârstă acum de 66 de ani. Cunoscuta brunetă are trei nepoți: Maya, Dominic și Akim de care este tare mândră și cu care petrece destul de mult timp. Nu de puține ori băieții Antoniei au rămas în grija sa atunci când aceasta și iubitul ei, Alex Velea, erau plecați cu diferite treburi.

Citește și: Câți euro au dat Antonia și Alex Velea pe noua lor casă! Prețul este fabulos

Denise Iacobescu a dezvăluit câți ani are

Mama Antoniei a fost ieri invitată în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, iar după ce s-a încheiat interviul, ea a postat pe contul său oficial de Instagram o poză. Aceasta a fost însoțită de mesajul: “Astăzi @lamaruta_protv. Atentie maxima ? 4EVER YOUNG ? #me #lifeafter50 #foreveryoung #justgettingstarted #ageless#youngsoul #ageisjustanumber #lamaruta”.

Nu unii nu este un secret faptul că Denise Iacobescu este foarte atentă la ceea ce mănâncă, face sport și duce un stil de viață extrem de echilibrat. Cu toate acestea… o fană a întrebat-o într-un comentariu făcut la postarea vedetei câți ani are.

“O singură întrebare… Câți ani aveți?? Arătați superb!♥️ Aș zice că aveâi 30 de ani, dacă nu aș știi că sunteți mama Antoniei??”, i-a scris internauta amuzată.

Flatată, Denise Iacobescu i-a mulțumit pentru compliment și i-a dezvăluit că peste câteva luni va împlini 53 de ani.

“Wow… mulțumesc, Elena! ? Acum, în vară voi face 53 ???”, i-a răspuns mama Antoniei unei fane.

Citește și: Alex Velea și Antonia, decizie radicală în privința copiilor. Ce se întâmplă cu micuții

Antonia Iacobescu și Alex Velea, poveste de iubire ca-n filme

Antonia și Alex Velea se iubesc de ani buni și au împreună doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) şi Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016). Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Ei s-au căsătorit în 2011, iar în decembrie 2013, vedeta a băgat actele de divorț. De atunci, speră că va fi o femeie liberă să poarte numele bărbatului iubit: Alex Velea. Desigur, ulterior, cei doi își vor boteza băieții.

Citește și: Maya Castellano, Regina TikTok-ului! Imagini de senzație cu frumoasa adolescentă și reacția Antoniei când își vede fata cântând

Pentru custodia fetei, Antonia și Vincezo Castellano au o dispută care durează de câțiva ani. Ca să se separe legal de tatăl fiicei sale, cântăreața trebuie să primească rezultatele anchetei sociale, demarate în urmă cu mai bine de doi ani de autorităţile italiene, la locuinţa bunicilor paterni ai Mayei, domiciliaţi în Castellammare di Stabia, lângă Napoli. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010.