Câțelul pierdut din imagine și-a așteptat stăpânul se se întoarcă, în același loc. De necrezut ce s-a întâmplat după 4 ani

Publicat: 15/02/2020 | 11:21

Patrupedul pierdut din imagine și-a așteptat stăpânul, în același loc, timp de patru ani, să se întoarcă. Când s-au regăsit, a urmat un adevărat șoc. Povestea s-a petrecut în Thailanda, în districtul Mueang. Imaginile emoționante cu cățelul au fost postate în mediul on-line de un localnic, pe nume Anuchit Uncharoen.

Acesta a relatat că, zile la rând, o femeie îl hrănea. Impresionat, tânărul s-a interesat de soarta animalului, pe care locuitorii din zonă l-au numit Leo. Ocazie cu care a aflat că patrupedul nu plecase din respectivul lot timp de patru ani.

Când s-a apropiat de cățel, Anuchit Uncharoen a realizat că acesta suferea de o afecțiune a pielii. În plus, era și foarte slab. Femeia care îl hrănea a încercat să-l ia la ea acasă, dar animalul a fugit și a revenit în stradă.

Impresionat, Anuchit Uncharoen a postat pe rețelele de socializare povestea cățelului. Aceasta s-a viralizat, iar după câteva zile tânărul a fost contactat de o familie care, în urmă cu patru ani, și-a pierdut câinele. S-a aflat că stăpânul îl luase într-o excursie, iar când a alimentat, animalul a fugit din mașină.

Proprietarul a realizat prea târziu că nu mai are cățelul în mașină și nici nu s-a mai întors să-l caute. După ce a văzut pozele, bărbatul a vrut să-și recupereze câinele. Fără succes, pentru că animalul s-a atașat de locul unde s-a pierdut.

În prezent, câinele este unei localnice, dar stă tot pe stradă. Este, însă, îngrijit cum se cuvine, iar stăpânul lui a spus că va contribui financiar oricând are nevoie de tratament.