Câte operaţii are, de fapt, Karmen Minune! A spus adevărul chiar ea despre silicoane

Publicat: 10/06/2020 | 21:12

Câte operaţii are, de fapt, Karmen Minune! Artista și-a deschis sufletul în fața fanilor și le-a spus adevărul gol-goluț despre intervențiile estetice la care a apelat.

Karmen Minune este una dintre cele mai sexy artiste din showbiz-ul românesc. La 21 de ani, artista a devenit mămică pentru prima oară și a reușit destul de rapid să revină la silueta pe care o avea înainte de sarcină.

De-a lungul timpului, au tot existat speculații conform cărora Karmen ar fi trecut pragul medicului estetician pentru un implant mamar. Adevărul este, însă, că artista a apelat la ajutorul unui specialist, dar pentru a-și mări buzele.

Karmen le-a recunoscut fanilor că și-a dorit buze voluminoase așa că și-a injectat acid hialuronic. De altfel, este singura intervenție pe care și-a făcut-o. (CITEȘTE ȘI: LIDIA BUBLE, MESAJ SUBLIMINAL PENTRU RĂZVAN SIMION DUPĂ CE S-AU DESPĂRȚIT: „AM PLÂNS DESTUL, AM TERMINAT-O! GĂSEȘTE-ȚI O FATĂ CARE SĂ…”)

„Da, mi-am pus acid hialuronic în buze, dar foarte foarte puțin, adică 0,5 ml”, a răspuns Karmen la întrebările primite din partea fanilor.

Karmen Minune, criticată de fani

Karmen Minune a trecut, recent, printr-o situație neplăcută. Artista a ajuns la spital cu fiica ei, iar apoi a decis ca toata familia să fie testată pentru COVID-19. Acest lucru, însă, nu a fost privit cu ochi buni de fanii lui Karmen, care au criticat-o dur. (CITEȘTE ȘI: CUM „EVADEAZĂ” KARMEN MINUNE DIN RESPONSABILITĂȚILE DE MĂMICĂ. CE FACE ARTISTA, ATUNCI CÂND FIICA EI DOARME)

”Testele sunt de pe internet, că am primit foarte multe mesaje că, vai, noi oamenii cu bani care ne permitem să ne luăm teste și oamenii mor în spitale, că n-au teste. Testele se găsesc online, am și pus site-ul de unde l-am luat, adică nu a fost nimic pe ascuns, pe sub mână.

Ne-am făcut cu toții testele și ne-am văzut de Paște. După Paște am postat poza cu familia, alt scandal! Că voi v-ați văzut cu familia și noi am murit aici, nu ne-am văzut unii cu alții, că cum se poate așa ceva, foarte mulți oameni care mi-au dat mesaje, care au comentat, așa…”, a declarat Karmen, la „Neatza cu Răzvan și Dani”.