Câte mii de euro a făcut Dani Mocanu doar din videoclipul melodiei care i-a adus condamnarea cu executare

Publicat: 30/04/2021 | 20:34

S-a aflat suma pe care a încasat-o Dani Mocanu pentru videoclipul melodiei care i-a adus condamnarea cu executare! Fostul manelist a primit de la judecătorii din Pitești șase luni de închisoare “cu dedicaţie”, după ce l-au găsit vinovat pentru pentru instigare la ură. Este vorba despre clipul piesei “Curwa” în care el ţine în lanț o femeie care poartă o curea roșie pe post de botniţă. Pe lângă închisoare, cântărețul trebuie să plătească o amendă de 15.000 de lei. În trecut, el a fost arestat pentru proxenetism şi anchetat după ce în videoclipurile sale au apărut jandarmi, dar şi un leu rănit.

S-a aflat câți bani a făcut Dani Mocanu din videoclipul melodiei “Curwa”

Cu  milioane de fani în România, dar și peste hotare, Dani Mocanu a strâns o avere frumușică din manelele pe care le-a lansat de-a lungul carierei sale. Videoclipul scandalos în care este prezentată povestea unei tinere de la țară, care ajunge să trăiască alături de fostul manelist, a generat venituri de peste 34.000 de dolari, relatează observatornews.ro.

În clipul melodiei “Curwa”, controversatul artist conduce o maşină pe care scrie “proxenet”, iar versurile fac referire la trăirile lui. Maneaua a strâns 22 de milioane de vizualizări şi are peste 200.000 de aprecieri pe canalul de YouTube al lui Dani Mocanu. Mai multe asociaţii pentru drepturile femeii au reclamat însă limbajul cântăreţului. Și, inițial, procesul a început în București, însă, ulterior, a fost mutat la Pitești; ieri a venit şi prima decizie a magistraţilor – șase luni de închisoare cu executare pentru incitare la ură împotriva femeilor; hotărârea luată de magistrații Judecătoriei Pitești nu este definitivă și va fi contestată.

Dani Mocanu mai are o condamnare într-un alt dosar: proxenetism prin metoda loverboy. El este acuzat că îşi convingea dansatoarele că le iubeşte şi intenționează să le ia de soție, însă, ajungea să le ceară să se prostitueze.

Nu rata: Florin Chilian, scrisoare deschisă după ce Dani Mocanu a fost condamnat la 6 luni de închisoare cu executare pentru incitare la ură

Dani Mocanu, și condamnat, și amendat cu 15.000 de lei

Pe lângă închisoare, fostul manelist trebuie să plătească o amendă de 15.000 de lei, iar reprezentanții platformei YouTube vor trebui să şteargă videoclipul melodiei “Curwa”. Deocamdată, maneaua este interzisă doar celor care au vârsta sub 18 ani.

Descoperă și: Mesajul publicat de Dani Mocanu înainte să se afle de condamnarea la închisoare cu executare: “Planul Lui Dumnezeu este mai mare”. Fanii lui s-au întristat

“Este un mesaj care cumva vine să dea încredere bărbaţilor care cred că femeile trebuie să le fie supuse. Persoanele publice care au mulţi urmăritori, au fani, cum e cazul artiştilor, trebuie să îşi asume şi faptul că au o responsabilitate”, a explicat Andreea Talmazan, psihoterapeut, Asociaţia Necuvinte, pentru Antena 1.

Vezi și: Dani Mocanu, fotografiat în timp ce citește Biblia: “Ioan 3:16”! Mesajul emoționant transmis de fostul manelist

Sursa foto: captură video YouTube / Dani Mocanu © Oficial