Câte kilograme are, de fapt, Anda Adam? Artista recunoaște că s-a îngrășat 

Publicat: 24/04/2021 | 19:57

În ultima perioadă, Anda Adam a fost acuzată că s-a îngrășat și că ăsta ar fi unul dintre motivele pentru care-și retușează atât de mult fotografiile de pe Instagram. Sătulă de acuzațiile acestea, vedeta a recunoscut că a acumulat câteva kilograme. 

Prin intermediul unei sesiuni de „Q&A- Întrebări și Răspunsuri”, Anda Adam le-a răspuns fanilor tuturor curiozităților. Pe lângă cei care și-au dorit să știe cât mai multe lucruri legate de activitatea ei muzicală, au fost și cei care au întrebat-o câte kilograme are, mai ales că în ultima perioadă s-au tot văzut transformări la nivelul corpului.

„55 de kg. Acum după vacanță vreo 3 în plus”, a scris Anda Adam pe Instagram.

Cu toate acestea, Anda Adam arată foarte bine, mai ales că sala de fitness este ca o a doua casă pentru ea.

CITEȘTE ȘI DECIZIA LUATĂ DE ANDA ADAM DUPĂ SCANDALUL CU AMANTA! UNDE A PLECAT CÂNTĂREAȚA ȘI CU CINE

S-a despărțit sau nu Anda Adam de soțul ei?

De-a lungul ultimelor luni, Anda Adam a fost întrebată în repetate rânduri dacă există probleme între ea și soțul ei și dacă s-a ajuns la despărțire. În ciuda avalanșelor de întrebări, artista a fost foarte fermă în răspunsurile pe care le-a oferit și și-a protejat viața personală de curiozitățile fanilor sau ale presei. Recent, Anda Adam a spus ce se întâmplă între ea și Sorin, tatăl fetiței sale.

„Locuim împreună. Nu vreau să intru în detalii, pentru că lumea va interpreta și va interpreta fix așa cum își dorește. Când doi oameni nu se mai înțeleg și divorțează nu cred că trebuie să o facă cu tot poporul.

Nu cred că este nimeni dator în momentul în care nu mai are o relație cu cineva, ne-am despărțit, și în secunda doi să sun la ziare și două emisiuni că nu mai sunt cu Y. E fix treaba noastră, în intimitatea noastră, atât.

Atâta timp cât eu intru la mine în casă, închid ușa, este treaba mea ce decid eu cu cel cu care trăiesc ce facem mai departe. Decizia sau discuția mea cu persoana respectivă trebuie să rămână tot acolo”, a spus recent Anda Adam, la Antena Stars

VEZI ȘI CARMEN HARRA, PREVIZIUNI SUMBRE DESPRE CĂSĂTORIA DINTRE EDWARD SANDA ȘI CLEOPATRA STRATAN + CE SPUNE DESPRE ANDA ADAM ȘI SOȚUL EI

Sursă foto: instagram.com/andaadam/