Câte kilograme a slăbit Cristina Șișcanu în cele două săptămâni cât timp a participat la “Survivor România”. “Mi-a prins foarte bine!”

Publicat: 01/02/2020 | 12:06

Cristina Șișcanu este, deja, istorie la “Survivor România”. După ce a fost eliminată, a revenit în România. Două săptămâni a rezistat soția lui Mădălin Ionescu în Republica Dominicană. Vedeta s-a întors pe plaiurile mioritice pregătită să-și urmeze cariera, dar și cu… 5 kilograme mai slabă.

Citește și: Cristina Șișcanu, scrisoare de rămas bun pentru Mădălin Ionescu. Ce a făcut-o pe vedetă să izbucnească în lacrimi: „Nu ştiu spre ce orizonturi mă va duce acest drum”

Petra mi-a pupat mâinile când ne-am întâlnit la aeroport. A fost un gest care m-a emoționat puternic! Mădălin m-a scos în oraș, mi-a prins foarte bine după această perioadă de izolare, iar acum ne pregătim de o minivacanță”, a spus Cristina Șișcanu potrivit viva.ro.

Citește și: Mădălin Ionescu, declarații tulburătoare după ce a văzut imaginile cu soția lui devastată la Survivor România

“Am rămas cu un gust dulce-picant-amar!”

Soția lui Mădălin Ionescu a vorbit și despre experiența pe care a trăit-o în Republica Dominicană, la “Survivor România”.

Am rămas cu un gust dulce-picant-amar! Dulce… pentru că a fost o experiență unică, memorabilă prin prisma comuniunii cu natura. Acum nu mai am nicio frică legată de insecte, de rozătoare sau alte vietăți, nu m-ar mai incomoda ploaia dacă m-ar uda… este incredibilă puterea de adaptare a organismului uman! Acea imagine pe care o vedeam în fiecare dimineață de pe podeaua de scândură pe care dormeam… este divină. Știu că o voi păstra în memorie toată viața: palmierul cu nuci de cocos și Marea Caraibilor.

Am cunoscut oameni minunați pe care i-am îndrăgit și îi voi purta în suflet. Picant… pentru că am avut parte de momente cu nivel maxim de adrenalină. Neprevăzutul, misterul, surpriza fiecărei clipe mi-au dat bătăi de inimă puternice! Amar… pentru că am cunoscut și oameni care au vrut să mă înjunghie pe la spate, dar am plecat la timp”, a mai declarat Cristina Șișcanu.