Câte clase are Roxana Nemeş, „faimoasa” controversată de la Survivor 

Publicat: 23/02/2021 | 17:44

 

Roxana Nemeș și-a dorit cu orice preț să devină vedetă iar pentru asta nu s-a dat înapoi de la nimic. A fost actriță, prezentatoare TV, model, cântăreață, a pozat pentru „Fata de la pagina 3” și a făcut orice altceva putea să o aducă pe micul ecran. Dacă despre „eforturile” depuse s-a tot vorbit, despre studiile ei nu prea. 

La începuturile carierei sale, Roxana Nemeș a participat la mai multe concursuri de miss și prezentări de modă, în speranța că va fi remarcată și i se va oferi șansa să se afirme în lumea mondenă. Vedeta și-a dorit cu ardoare să cucerească inimile publicului iar pentru asta s-a pregătit intens. Pe lângă participările la diferite concursuri de miss, aparițiile din ziare și din videoclipurile artiștilor autohtoni, Roxana a studiat pentru a ajunge om de televiziune.

CITEȘTE ȘI: DETALII UITATE DESPRE ROXANA NEMEȘ DE LA SURVIVOR. CINE O FILMA, ACUM MAI MULȚI ANI, ÎN TIMP CE FĂCEA AMOR

Câte clase are Roxana Nemeș

Nu multă lume știe că faimoasa de la Survivor a terminat Facultatea de Jurnalism la Târgu Mureș și a făcut șapte ani de balet. Demersurile Roxanei pentru a pătrunde în lumea televiziunii au fost inițiate încă de la o vârstă fragedă. Vedeta a urmat cursurile școlii de modelling “Costin Mărculescu”, a fost membru al unei trupe dance din Targu Mures “Intens”. Ulterior a lucrat alături de părinții ei în cadrul unei companii de multilevel marketing, unde a participat la un concurs de miss și a obținut titlul de Miss Popularitate.

Debutul în showbiz-ul autohton s-a produs când a apărut la rubrica “Fata de la pagina 3”. Roxana Nemeș nu s-a dat ușor bătută și a mai bifat câteva apariții în videoclipurile unor artiști din România, dar a și apărut într-un pictorial FHM.  A debutat în muzică avându-l ca impresar pe Radu Groza, cu care a avut și o relație amoroasă destul de controversată, dar care a ajutat-o să apară pe primele pagini ale ziarelor, dar și să intre în industria muzicală și ușor, ușor să-și facă o carieră în televiziune.

VEZI ȘI: MOTIVUL PENTRU CARE ROXANA NEMEȘ NU A AJUNS ÎN FAȚA ALTARULUI: „DACĂ NU EXISTĂ DRAGOSTE LA MIJLOC” 

Roxana Nemeș, concurentă la Survivor România

Participarea la Survivor România i-a adus, la început, foarte multe momente tensionate, dar a reușit să le facă față. Deși a avut câteva conflicte cu ceilalți concurenți, ba chiar Zanni spunea la un moment dat, că nu are ce căuta în emisiune, Roxana Nemeș se menține pe poziții și vrea să facă față fiecărei provocări.

„Am întrebat-o pe Nemeș, mai mult din curiozitate, ce ar vrea să câștigăm la probă. Mi-a zis că șampon. I-am zis că mâncare, asta ar trebui, îmi zice: șampon, că uite cum am părul. Încearcă să te uiți și la cei din jurul tău, că uite ce păr murdar am. De asta ne ciondănim cu ele. Aici suntem la Survivor, trebuie să fim bărbați cu toții.

Dacă vrei șampon mergi la București. Aici să rămână ăia mai puțin sensibili. Că nu avem nevoie de ei aici”, a povestit Faimosul Zanni, în urmă ceva timp.

NU RATA: EX-IUBITUL SEXOASEI DE LA SURVIVOR “ATENTEAZĂ” LA O REPORTERIȚĂ?! CUM I-AM FILMAT PE CEI DOI ÎNTR-O “EXCURSIE” LA MALL