Cătălina Ponor, idilă secretă cu fostul soț al Juliei, cu aproape 20 de ani mai în vârstă: „Se iubesc de aproape 2 ani”

Publicat: 13/02/2020 | 09:19

Dacă tot ne aflăm în luna iubirii, vorbim despre o poveste de dragoste cum numai în filme poți vedea. Dar, stați așa, căci unul dintre protagoniști este chiar actor și unul destul de cunoscut! Cătălina Ponor, cunoscuta noastră gimnastă și-a ținut tot timpul viața departe de ochii curioșilor. De această dată au ieșit la iveală informații picante din interiorul poveștii de dragoste pe care o trăiește de aproape 2 ani alături de Bogdan Jianu, fostul soț al Juliei.

Atunci când este iubire, nu contează nici cu ce te ocupi, nici ce program ai și nici ce vârstă ai! Chimia și interacțiunea, dar și comunicarea sunt cheia către o relație perfectă. Perfectă, așa cum este relația dintre Cătălina Ponor și Bogdan Jianu, fostul soț al Juliei. Potrivit informațiilor oferite de click.ro, cei doi se iubesc de 2 ani și au vrut să țină departe idila lor, de ochii celor care le-ar fi putut face mult rău.

Deși ea are 32 de ani, iar el 50, cei doi se înțeleg de minune și se pare că în cazul lor, zicala „iubirea nu are vârstă” se aplică de minune. Apropiații celor doi au mărturisit că se înțeleg cum nu se poate mai bine și au foarte multe lucruri și pasiuni în comun. Mai mult, pentru că Bogdan este actor, Cătălina Ponor îl susține tot timpul și chiar merge la premierele sale, atunci când îi permite programul. Cătălina Ponor și Bogdan Jianu se cunosc de 14 ani, însă de-abia acum 2 ani au avut curajul să facă marele pas și să formeze un cuplu.

”Cătălina şi Bogdan se iubesc de aproape doi ani, au o relaţie frumoasă, curată. Au în comun iubirea pentru animale, pentru câini şi cai. Bogdan îl interpretează de 7 ani pe Vlad Ţepeş în filmele sale, iar gimnasta a fost prezentă de multe ori la reprezentaţiile lui. Tot el i-a predat primele lecţii de echitaţie. Fac un cuplu frumos, iar prietenii mai glumesc câteodată şi spun că ar fi interesant un film de dragoste intitulat «Laleaua Neagră şi Dracula». Cătălinei i se spunea Laleaua Neagră, iar Bogdan şi-a căpătat acest alint după ce l-a interpretat pe Ţepeş”, a spus  o persoană din apropierea celor doi, pentru sursa citată.

Chiar dacă a vrut să-și țină viața departe de ochii curioșilor, Cătălina Ponor a postat pe conturile sale de pe rețelele de socializare o fotografie cu ea și cu Bogdan Jianu, alături de un mesaj emoționant pentru acesta.

”Aproape 14 ani în care am învăţat multe, ai fost lângă mine, am crescut cu tine, m-ai încurajat, m-ai ridicat şi chiar dacă am căzut, tot acolo ai fost şi pentru asta îţi mulţumesc! La mulţi ani, Bog, să îţi dea Dumnezeu tot ceea ce îţi doreşti şi încă pe atât, sănătoşi şi fericiţi!”, a scris gimnasta, cu ocazia zilei de naștere a lui Bogdan Jianu.