Cătălin Striblea pleacă de la Digi FM! Motivul pentru care jurnalistul, care prezenta de patru ani matinalul la postul de radio, a luat decizia. “A însemnat un sacrificiu!”

Publicat: 29/02/2020 | 09:59

Cătălin Striblea, jurnalistul care realiza de mai bine de patru ani matinalul de la Digi FM, a anunțat, pe contul personal de socializare, că de la jumătatea lunii martie nu va mai fi angajatul postului de radio.

La jumătatea lunii martie mă voi despărţi de Digi FM. Hotărârea îmi aparţine în totalitate. Programul de dimineaţă este unul foarte dur, de mare uzură şi căruia i-am dat tot ce a stat în puterea mea în ultimii patru ani. Alături de restul activităţilor mele, asta a însemnat un sacrificiu mare pentru familia noastră, mai ales în ce priveşte orele petrecute împreună. Am ales să repar această situaţie„, a scris Cătălin Striblea pe Facebook.

Jurnalistul a mai precizat că le este recunoscător pentru ajutor colegilor Bogdan Miu, Beatrice Ghiciov, Bogdan Ciuclaru, Georgianei Creţu, producătorul matinalului, lui Radu Paraschivescu, Florin Negruţiu şi lui Ciprian Cătunescu.

Cătălin Striblea a anunţat că va participa „la alte proiecte în perioada următoare”. Acesta şi-a început cariera de jurnalist în urmă cu 20 de ani, la Radio Unison din Vaslui. A continuat în televiziune la Realitatea TV, RTV şi B1 TV. A fost şi jurnalist BBC.