Cătălin Scărlătescu l-a vizitat pe Dorian Popa la vila din Domnești. Ce cadou de casă nouă i-a adus juratul de la ”Chefi la cuțite”

Publicat: 07/05/2020 | 17:01

După ce și-a terminat recent lucrările la casa de aproape 500.000 de euro, Dorian Popa are tot mai mulți musafiri, cu toate că încă suntem în pademie de coronavirus și restricțiile continuă să fie în vigoare până la data de 15 mai. Printre vizitatorii cântărețului se găsește și chef Cătălin Scărlătescu.

Ieri, în primele ore ale dimineții, chef Cătălin Scărlătescu și-a făcut apariția la poarta lui Dorian Popa, de la reședința luxoasă din comuna Domnești, județul Ilfov. Juratul de la ”Chefi la cuțite” nu a venit cu mâna goală la vila cântărețului.

Așa cum se obișnuiește, de casă nouă, apropiații fac cadouri, iar bucătarul a venit cu ceva caracteristic domeniului său:  un coș cu bunătăți. Cătălin Scărlătescu i-a înmânat artistului un așa zis platou cu un mare curcan făcut la cuptor și asezonat cu legume și fructe proaspete. Cadoul nu a venit gratis, însă. Dorian Popa l-a răsplătit pe bucătar cu o recomandare în online a restaurantului său, care se ocupă acum de livrări la domiciliu.

CITEȘTE ȘI: Adelina Pestrițu a anunțat cu nerăbdare ce va face în ziua de 15 mai: ”O să rup ușa, să merg la…”

De remarcat faptul că Chef Cătălin Scărlătescu s-a camuflat complet împotriva noului coronavirus. Vedeta a purtat o pereche de ochelari și mască de protecție. Asta până la locuința cântărețului, căci,  în interiorul casei”s-a dezbrăcat” de protecție.

CITEȘTE ȘI: Povestea melodiei care a răvășit România. Rafaelo dezvăluie cum a mers colaborarea cu Vulpița. „Se bucură din nimicuri și e tot timpul cu…”

Cât a costat în total casa lui Dorian Popa

Cântărețul a lămurit în urmă cu o săptămână eterna întrebare a fanilor: Cât a costat în total vila din Domnești?

”Aveam o listă în telefon și vedeam că se mărește. Și am zis, bă, nu le mai notez, că la un moment dat mă sperie. Undeva pe la 250.000 de euro m-am oprit din numărat, pentru că efectiv m-am speriat. Vă spun sincer, că eu nu credeam că o să trec de 200.000 de euro. Planul meu era undeva între 170 și 180.000 de euro, toată casa, cu tot cu piscină. Vă dați seama ce fabule aveam eu în cap. Am sărit bine de cifra de 300.000, dar este de prisos să mai discutăm asta acum. Am încercat să vă răspund oarecum, pentru că foarte mulți dintre voi întreabă chestia asta.”, a încheiat Dorian Popa.