Cătălin Scărlătescu îți dezvăluie cele mai tari ponturi pentru masa de Crăciun. “Cu produse rafinate nu o să dăm greș”

Publicat: 23/12/2020 | 23:27

Unul dintre cei mai simpatici jurați de la ”Chefi la cuțite” ne-a dezvăluit trucurile sale pentru o masă perfectă de Crăciun. Celebrul bucătar Cătălin Scărlătescu vine cu sfaturi importante pentru a avea, de sărbătoare, cele mai alese bucate.

Masa de Crăciun este o adevărată provocare pentru toată lumea și cum, la astfel de evenimente, se adună la un loc familia şi prietenii apropiați, este firesc ca totul să fie pus la punct. Cu toate că anul acesta este foarte posibil să nu avem prea mulți invitați, din cauza pandemiei de coronavirus, celebrul bucătar de la Antena 1 ne ajută cu sfaturi importante pentru a organiza o masă spectaculoasă.

„Este momentul potrivit pentru a sparge economiile”

”În primul rând este foarte important să știm căte persoane sunt la masa de sărbătoare.  Pentru că cea mai mare greșeală pe care o fac majoritatea este aceea de a cumpăra mâncare fără măsură și apoi se ajunge în situația inevitabilă de a arunca o mare parte din ea.

Scărlătescu îndeamnă la opulență

Cuvântul de ordine anul acesta este «opulența». Mai tot anul am stat în casă și n-am cheltuit banii. Așa că este momentul potrivit pentru a sparge economiile.

Pe lângă tradiționalele bucate, pe masa de Crăciun trebuie să își facă loc brânzeturile franțuzești de calitate superioară, dar și icrele negre. Eu, cel puțin anul acesta, în loc de friptura de porc, recomand homarul, care neapărat trebuie să vină la pachet cu un vin alb proaspăt.

Cu produse rafinate nu o să dăm greș în astfel de ocazii. O să avem o masă bogată și, cu siguranță, invitații o să fie pe deplin mulțumiți. Tot ce pot eu să vă urez: cumpătare și multă sănătate”, a spus Cătălin Scărlătescu, pentru CANCAN.RO. (CITEȘTE AICI: CE MĂNÂNCĂ, DE FAPT, CĂTĂLIN SCĂRLĂTESCU DIMINEAȚA, LA PRÂNZ ȘI SEARA)

Cătălin Scărlătescu, sfaturi pentru masa de Crăciun

Confesiunile lui Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu a vorbit, recent, despre noua parteneră de viață. Discret din fire, a decis să dea doar câteva detalii despre viața personală.

„Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat. Nu îmi place să aduc viața personală la TV. Urăsc astea la televizor. Mă țin și eu cu fetele de mână, sunt un om normal. Am și eu o iubită că nu pot sta singur cuc. În momentul de față am o relație!”, a spus Cătălin Scărlătescu, într-un interviu pentru Antena Stars. (NU RATA: ARE SAU NU IUBITĂ CĂTĂLIN SCĂRLĂTESCU? ”EU MĂ ÎNDRĂGOSTESC TOT TIMPUL!”)

De asemenea, Cătălin Scărlătescu a mărturisit că, în ceea ce privește relațiile din viața sa, el nu este cel mai bun exemplu, specificând că cea mai lungă relație a lui a durat cinci ani. Acum, însă, cheful a dat asigurări că are gânduri serioase cu noua parteneră.

„De fiecare dată e ceva serios. Că nu duci ceva neserios în casă. (…) La relații nu am fost bun niciodată, pentru că mă sperie. Când văd ceva care nu este în regulă, dispar imediat. Cea mai lungă relație a vieții mele a fost de cinci ani. (…) Eu sunt un veșnic îndrăgostit. Nu îmi trece niciodată”, a mai spus Cătălin Scărlătescu la Antena Stars.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.