Cătălin Scărlătescu într-o ipostază așa cum nu l-ai mai văzut! Juratul de la „Chefi la Cuțite” plimbă căruciorul copilului

Publicat: 03/01/2021 | 12:12

 

Nu trece nicio zi fără o surpriză din partea lui Cătălin Scărlătescu. Juratul de la „Chefi la cuțite” a recunoscut că are iubită, iar acum apre într-o ipostază așa cum nu a mai fost văzut. Celebrul bucătar plimbă căruciorul unui copil. 

Cătălin Scărlătescu a avut din totdeauna priză la public, în special la fel feminin. Și nu de puține ori a fost compătimit că muncește atât de mult, iar când ajunge seara acasă nu-l așteaptă nimeni. Iată că lucrurile s-au schimbat. De curând, Cătălin Scărlătescu a recunoscut că este implicat într-o relație, dar nu vrea să ofere prea multe detalii.

‘Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat. Nu îmi place să aduc viața personală la TV. Urăsc astea la televizor. Mă țin și eu cu fetele de mână, sunt un om normal. Am și eu o iubită că nu pot sta singur cuc. În momentul de față am o relație!’, a spus Cătălin Scărlătescu la Antena Stars.