Cătălin Scărlătescu este gata să devină tată! Ce spune celebrul chef, despre marele eveniment: „Anul acesta este anul meu”

Publicat: 04/02/2020 | 13:08

S-a spus de foarte multe ori despre el că îi plac femeile frumoase, dar, cu toate acestea, nu-și dorește să se așeze la casa lui. Cătălin Scărlătesc nu a fost implicat în nicio relație în ultima perioadă, iar dacă a iubit cu patos vreo domnișoară, totul a fost doar pe o perioadă determinată. Acum, se pare că celebrul chef este gata pentru pasul cel mare din viața lui. 

Cătălin Scărlătescu este gata pentru marele pas din viața lui! Celebrul chef are de gând să se schimbe complet și, ce poate fi mai frumos pe lume dacă nu să fii părinte? Așa că are planuri mari pentru anul 2020. Cătălin Scărlătescu a declarat, pentru Antena Stars, că este gata să devină tătic pentru prima dată.

Chiar dacă poate au existat momente în care nimeni nu l-a crezut când a spus că vrea să se așeze la casa lui, lucrurile sunt, acum, cât se poate de clare. ”Anul acesta este anul meu, îmi doresc foarte mult un copil. Şi sigur o să fac şi asta, anul acesta sigur o să se întâmple”, a spus acesta, la Antena Stars.

Cătălin Scărlătescu iubește femeile frumoase, așa că nu este de mirare că a avut alături numai domnișoare care întorc privirile oricărui bărbat. Cu toate acestea, celebrul chef nu a reușit să aibă o relație serioasă cu niciuna din ele, fapt pentru care nu a devenit tătic, până acum.

”Sunt într-o relaţie foarte serioasă cu Cătălin Scărlătescu de aproape 50 de ani. Nu mă pot lăuda că sunt foarte mult timp singur. Eu am o relaţie foarte, foarte deschisă cu mai multe persoane. Suntem prieteni aşa. Nu ne călcăm pe picioare, nu ne deranjăm, nu ne invadăm spaţiul”, a spus Cătălin Scărlătescu la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.