Cătălin Moroșanu și Codin Maticiuc sunt vedetele SuperLive Show-ului de azi. Vino online de la ora 19:00 și urmărește o SuperEmisiune sportivă marca Superbet

Publicat: 02/07/2020 | 16:16

Vara și-a intrat puternic în drepturi și a încins sportul la propriu și la figurat. Iar noi, SuperLive Show, suntem în mijlocul arșiței, în linia întâi, astfel încât să-ți satisfacem setea de informație și de distracție. Conectează-te de pe orice dispozitiv la canalele Superbet de Facebook și Youtube și îți promitem o ediție incendiară, cu invitați din și din afara fenomenului! Cu toții vor diseca realitatea actuală, pentru ca la la finalul zilei, pariul tău să fie câștigător!

Urmărește SuperLive Show de la ora 19:00, pe Facebook-ul sau pe Youtube-ul Superbet, și ia-ți porția săptămânală de informație pură!

Jurnaliștii Lucian Lipovan și Dan Filoti, gazdele obișnuite ale emisiunii, își vor deschide larg porțile ediției de azi, iar primul care va intra va fi Cătălin Moroșanu. Acesta va vorbi despre planurile sale în lumea sporturilor de contact și ne va dezvălui ce evenimente plănuiește cu Dynamite Fighting Show, promoție pe care Grupul Superbet a susținut-o puternic încă de la înființare.

Ieșim apoi din sport și vorbim cu actorul și filantropul Codin Maticiuc despre alte proiecte finanțate de Superbet, la inițiativa sa! Așa cum a promis, “Miami Bici”, filmul care a spart toate topurile și a depășit toate așteptările în materie, se pregătește pentru episodul 2. Apoi, încă o veste bună: investițiile în modernizarea secției de pediatrie a Spitalului de Oncologie Fundeni, realizate și cu donații importante ale companiei și angjaților Superbet, vor lua startul în curând!

Deschide cont online la Superbet și încasează de la venire! Pariază apoi pe meciurile favorite și fă-ți vacanța mai frumoasă!

Momentele frumoase vor continua în a doua parte a SuperLive Show-ului de azi cu un Live al fetelor noastre Ana și Sonia, care sunt prezente la turneul de tenis de la Cluj. Îți garantăm că acesta este un moment pe care nu vrei să-l ratezi!

Nu în ultimul rând, fotbalul își va lua partea leului, pe care o merită din plin. Jurnalistul Vali Moraru ne va explica “Tornada Cormorană”, dar și ce mai poate repara la imagine Guardiola, în Manchester City – Liverpool, meci care va închide azi etapa cu numărul 32 din Premier League.

Rapid, echipă pe care o sponsorizăm cu mândrie de câțiva ani și pe care ne-o dorim promovată în maximum o lună, va fi protagonista unui material surpriză, înaintea startului din play-off. Evident, analizarea Biletului Săptămânii la Superbet, dar și simularea unui bilet pentru weekend-ul de senzație care urmează, nu vor lipsi din program!

Vino în cea mai apropiată agenție Superbet și beneficiază din nou de Pariul Șansă, reintrodus special pentru tine!

Motive pe bandă rulantă să te conectezi cu noi pentru aproximativ 60 de minute, începând cu ora 19:00, pe Facebook și pe Youtube. Joia asta te răcorești cu SuperLive Show! Vino online!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Citește și...