Cătălin Moroșanu, OUT de la “Survivor România” 2021. “Am meniscul rupt, sănătatea e cea mai importantă!”

Publicat: 16/04/2021 | 09:00

Cătălin Moroșanu nu va mai continua la “Survivor România” 2021. “Faimosul” s-a accidentat grav și este nevoit să plece din concurs. Sportivul a menționat că sănătatea este cea mai importantă, motiv pentru care nu va forța să mai intre pe traseu.

Într-o ediție recentă, Cătălin Moroșanu a concurat cu Starlin, dar, din păcate pentru el, a călcat greșit, a acuzat probleme la unul dintre genunchi și a ajuns pe mâinile medicilor. Ulterior, Daniel Pavel, prezentatorul “Survivor România” 2021 a anunțat că “Faimosul” este eliminat din competiție.

Am o veste extrem de importantă. Ne vom lua rămas bun de la unul dintre voi. Așa cum știți, în echipa Faimoșilor avem doi oameni care sunt spitalizați. În această seară, unul dintre cei doi părăsește competiția. În urma analizelor, medicii au hotărât ca traseul acestuia să se oprească aici.

Sănătatea joacă rolul cel mai important. Este vorba despre un coechipier de la început, care a jucat un rol important în victorii, care a luptat zi de zi cu foamea. Survivor România se oprește pentru Cătălin Moroșanu”, a spus Daniel Pavel.

Cătălin Moroșanu, eliminat de la “Survivor România” 2021. “Vreau să ajungă în țară pe picioarele mele”

După anunțul prezentatorului, Cătălin Moroșanu a oferit și primele declarații. A precizat că nu este dispus să-și pună sănătatea în pericol, chiar dacă și-a mai revenit în urma accidentării pe care a suferit-o.

Am meniscul rupt și, chiar dacă aș mai intra pe traseu, ar putea să mă afecteze. Sănătatea este cea mai importantă și vreau să ajung în România pe picioarele mele. Acum mi-am mai revenit puțin. În viață, fiecare are un destin. Al meu a fost să stau până acum în acest concurs. Până la urmă, contează sănătatea cel mai mult”, a spus Cătălin Moroșanu.

“Aici ne dăm măștile jos și iese răul din noi!”

În continuare, “Faimosul” a vorbit despre ce a însemnat concursul pentru el, precizând că rămâne cu multe amintiri din Republica Dominicană, unde a învățat lucruri deosebite.

Acest concurs pentru mine a înseamnat multe chestii. Nu mi-am imaginat că pot să gândesc așa negativ față de colegii mei, că pot să-i urăsc, că îmi doresc să piardă unele probe doar pentru că nu aveam sentimente bune față de ei. Țin minte că pe 16 februarie săpam cu mâinile goale wc-ul ăla și nu am realizat că a fost ziua fiicei mele. Din punct de vedere psihic trăim într-o altă lume. Într-un matrix. Sunt multe lucruri importante, atunci realizăm cât de egoiști suntem. Uităm de familia noastră, de prietenii noștri, sunt multe lucruri care nu ne fac cinste. Dar trebuie să învățăm să apreciem ce avem în viața noastră, pentru că toți o să ieșim și o să ne gândim ce am făcut aici. Poate o să fim mândri sau poate nu, trebuie să fim exact cum am intrat. Aici în Survivor ne dăm măștile jos și iese răul din noi”, a mai spus Cătălin Moroșanu.