Cătălin Moroșanu a ieșit din ring?! Accidentarea de la Survivor România i-a dat de furcă. „Nu cred că o să mă mai lupt”

Publicat: 20/06/2021 | 13:50

Cariera lui Cătălin Moroșanu s-ar putea încheia din cauza accidentării pe care a suferit-o în timpul competiției Survivor România. Se pare că ruptura de menisc nu s-a recuperat cum trebuie, iar sportivul va ajunge pe masa de operație.

Cătălin Moroșanu a părăsit competiția din Dominicană în urma unei accidentări grave. Faimosul s-a ales cu o ruptură de menisc. De la întoarcerea în România, sportivul s-a aflat într-o perioadă de recuperare, însă se pare că în cele din urmă este nevoit să apeleze la operație. Acest lucru ar putea pune punct carierei lui, iar acesta deja se reorientează.

„Din ultimele analize se pare că recuperarea nu a decurs cum trebuie, meniscul este rupt, trebuie să mă operez. Nu cred că o să mă mai lupt. Eu cred că în viață primești niște semne și Dumnezeu mi-a arătat că am avut o carieră frumoasă, am realizat multe lucruri în sportul meu, dar ar trebui să mă îndrept spre mentoring, antrenoriat. O să deschid o academie și o să încep alt drum. Totul în viață se întâmplă cu un anumit scop.”, a declarat Cătălin Moroșanu, potrivit VIVA.

(CITEȘTE ȘI: CU CE PROBLEME DE SĂNĂTATE SE CONFRUNTĂ CĂTĂLIN MOROȘANU, DUPĂ EXPERIENȚA DE LA SURVIVOR ROMÂNIA: ”NU MĂ AȘTEPTĂM SĂ FIE AȘA DE GRAVE”)

Cătălin Moroșanu dă de pământ cu Zanni

Deși a părăsit competiția Survivor România, Cătălin Moroșanu a rămas antrenat în joc și își urmărește în continuare colegii. Iar lucrurile pe care le-a văzut după plecare sa l-au nemulțumit. Sportivul a avut câteva cuvinte de spus despre ce se întâmplă, în special despre Zanni.

„Acum a recunoscut că a furat de la Elena. Noi știam, știam că este el, deja, după atât timp petrecut împreună, știam imediat când cineva minte, când cineva face ceva urât.

Dar acum, după 3, după 4 luni a recunoscut. Și, să fim serioși, scandalul de la asta a pornit, că Zanni a furat. Acum, cu seninătate, recunoaște că a furat de la Elena Marin, dar că a terorizat-o timp de 3, de 4 luni, nu și-a cerut scuze”, a spus Cătălin Moroșanu.

(VEZI ȘI: CINE O SĂ FIE FINALIȘTII SURVIVOR ROMÂNIA? CĂTĂLIN MOROȘANU A FĂCUT PRONOSTICURI SURPRINZĂTOARE. „AR AVEA O ȘANSĂ RIVALUL MEU”)