Cătălin Măruță o să ia foc! Florin Călinescu, ironii la adresa Andrei în direct: ”Tu vorbești? Că ești măritată cu păpădia aia”

Publicat: 27/03/2020 | 21:33

Cătălin Măruță o să ia foc! Florin Călinescu a ironizat-o pe Andra în direct. Iată cum a reacționat vedeta.

Iorgu Aggressor și Tom Fulton Future Shock au transformat scena într-un ring de wrestling. După luptă, cei doi au așteptat cu sufltul la gură verdictul juraților. Glumeț din fire, Florin Călinescu nu a putut să se abțină nici de această dată. Iar cea vizată a fost însăși Andra.

Forța concurenților din ring, dar și trupurile de Adonis l-au făcut pe Florin Călinescu să-i divinizeze pe cei doi. Andra, însă, a fost mai reticentă în privința concurenților, iar atunci a fost apostrofată.

”Tu vorbești? Că ești măritată cu păpădia aia. El e gingaș, e delicat. Ia-ți unul de la munte. Un cioban. Că ăla vine o dată la șase luni și te…”, a spus Florin Călinescu.

Imediat, rușinată, Andra s-a prefăcut că nu înțelege spusele lui Florin Călinescu, a dus discuția în altă direcție și a început să discute cu concurentul de pe scenă. În culise, însă, Andra n-a lăsat lucurile așa și i-a luat apărarea lui Cătălin Măruță, căruia i-a transmis și un mesaj: ”Numai eu știu cum faci tu wrestling cu mine. Când mă arunci pe sus, pe jos”.

Andra se consultă mereu cu soțul ei

Chiar dacă ea are ultimul cuvânt, Andra se consultă de fiecare dată cu soțul ei. Cătălin Măruță este cel care o sfătuiește pe Andra în legătură cu diverse probleme sau conjuncturi pentru ca artista să ia cele mai bune decizii. (CITEȘTE ȘI: CUM A REUŞIT ANDRA SĂ SLĂBEASCĂ 15 KILOGRAME! „NU ŢIN UN REGIM DRACONIC PROPRIU-ZIS ”)

”Discut cu Cătălin de obicei, din mai multe motive: în primul rând, pentru că multe decizii pe care le iau îl afectează și pe el. E vorba despre timpul nostru, cât timp lucrăm, uneori chiar departe de casă. În al doilea rând, pentru că am mare încredere în părerea lui. De exemplu, în acest caz, el deja lucra în televiziune de mulți ani și înțelegea mai bine decât mine în ce fel de proiect intru, ce efort va presupune și mă putea sfătui cum să îmi împart timpul mai bine. Nu în ultimul rând, când vorbesc cu el, de multe ori mi se clarifică și mie ce vreau cu adevărat. Decizia tot eu o iau, dar discuția cu un om în care am încredere mă face să văd lucrurile mai limpede”, a mărturisit Andra pentru Libertatea.