Cătălin Măruță, într-o situație delicată în direct, la Pro TV! Magitot a reacționat imediat: “Se vede «operația»”

Publicat: 15/06/2021 | 17:41

Cătălin Măruță a ajuns astăzi într-o situație delicată chiar în timpul transmisiunii live a emisiunii pe care o moderează la Pro TV! Totul s-a întâmplat când în platoul se afla Magitot, care i-a atras atenția imediat, iar replica primită din partea prezentatorului a stârnit hohote de râs în rândul celor din jurul lor. Desigur, și telespectatorii s-au amuzat pentru scenele petrecute.

Magitot către Cătălin Măruță: “Se vede «operația»”

Actorul Marius Drăguș, pe numele de scenă Magitot, se numără printre invitații pe care Cătălin Măruță i-a avut în cadrul ediției de azi a emisiunii sale. La un moment dat, charismaticul moderator s-a aplecat, iar pantalonii “l-au trădat”… Ca să împiedice un episod rușinos pentru soțul Andrei, fostul concurent de la “Românii au talent” l-a prevenit imediat cu situația în care se afla.

Magitot: “Nu te mai apleca, pentru că se vede «operația»”.

Cătălin Măruță: “Știi cum se mai numește? Decolteul instalatorului”. 

Replica prezentatorului de la Pro TV a adus zâmbetul pe buzele tuturor care au fost atenți la discuția savuroasă a celor doi. Magitot s-a clasat pe locul IX în clasamentul finalei de la “Românii au talent”, sezonul #unusiunu.

Discuție savuroasă între Magitot și Cătălin Măruță, după ce acesta din urmă s-a aplecat și i s-au lăsat pantalonii la spate © captură video Pro TV

Nu rata: A înșelat-o sau nu Cătălin Măruță pe Andra? Jador l-a pus în dificultate pe celebrul prezentator

În vârstă de 43 de ani, Cătălin Măruță se numără printre cei mai apreciați prezentatori din România. El are un băiat și o fată, iar pe 28 august va sărbători 13 ani de la nunta cu Andra.

Pe lângă emisiunea pe care o are la Pro TV, soțul artistei s-a apucat de podcast-uri, iar printre invitații săi se numără: Oana Zăvoranu, Cătălin Moroșanu, Delia și Theo Rose.

Descoperă: Copiii lui Cătălin Măruță, afaceriști de mici. Cu ce și-au surprins Eva și David părinții

Sursa foto principală: Facebook / @La Măruță