Cătălin Cazacu și-a asumat, în sfârșit, relația! Cine este bomba-sexy care i-a furat inima. FOTO

Publicat: 15/02/2020 | 10:56

Cătălin Cazacu și-a asumat, în sfârșit, relația cu Roxana Butnaru. Cei doi au fost prezenți într-un local din București, unde s-au distrat la maximum. Actuala parteneră a motociclistului este designer vestimentar, iar creațiile ei sunt apreciate.

Roxana Butnaru este o adevărată bombă-sexy, astfel că nu trebuie să surprindă deloc faptul că a reușit să-i fure inima lui Cătălin Cazacu. Cei doi sunt la început de relație, deci rămâne de văzut dacă vor ajunge, în cele din urmă, în fața altarului.

De precizat că fostul concurent de la Exatlon a intenționat să se însoare și cu ultima iubită, Anna Roman, însă frumoasa brunetă l-a lăsat cu ochii în soare.

Cătălin Cazacu, refuzat de Anna Roman

Anna Roman și Cătălin Cazacu au trăit o poveste de dragoste… cu năbădăi. Cei doi au fost iubiți, apoi fostul concurent de la Exatlon a cerut-o în căsătorie pe brunetă. Anna Roman și Cătălin Cazacu au locuit împreună în apartamentul din Capitală al motociclistului, însă după ce fostul concurent de la Exatlon ar fi călcat strâmb, fotomodelul s-a hotărât să plece din casa lui.

A fost destul de greu, nu sunt obişnuită şi nu ştiam cum să reacţionez. Eu şi Cătălin ne-am cunoscut la aeroport. Prima dată nu mi-a plăcut de el, dar, după, l-am iubit foarte tare. A fost o relaţie frumoasă, ne-am iubit mult. A spus că l-a luat valul, că s-a apropiat mai mult decât trebuie şi că nu a avut nimic cu respectiva şi că nu a fost genul lui.

Stăteam în aceeaşi casă, ne gândeam şi la căsătorie. Inelul îl am într-o cutiuţă. Am fost foarte dezamăgită, pentru că nu i-am greşit cu o virgulă. El spune că a fost doar o apropiere de prietenie. M-a căutat, a spus că regretă tot ce a făcut, dar a recunoscut-o prea târziu. Eu am trecut peste şi nu mai exista cale de împăcare”, mărturisea atunci Anna Roman.