Cătălin Cazacu, picnic de unul singur, la portbagajul „broscuței”

Publicat: 20/06/2020 | 23:20

Unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz a fost surprins într-o ipostază de-a dreptul uluitoare. În stilul său de rebel fără pereche, fostul prezentator de la Kanal D nu a uitat de vechile obiceiuri. Cătălin Cazacu a pus-o de picnic, pe portbagajul ”broscuței”, în parcarea unui renumit centru comercial. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile savuroase.

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, am intrat în posesia unor imagini senzaționale în prim-planul cărora se află fostul prezentator TV de la Kanal D Cătălin Cazacu.

Se pare că unele obiceiuri nu se uită atât de ușor, iar asta a demonstrat-o pe deplin simpaticul Cătălin Cazacu. După ce a ieșit din izolare, fostul prezentator TV pare să fie extrem de ocupat și nu mai are timp nici să mănânce așa cum se cuvine. (NU RATA: CĂTĂLIN CAZACU A PIPĂIT O BLONDĂ ÎN PUBLIC, APOI A TRAS-O DE…)

Conform informațiilor care au însoțit imaginile, zilele trecute, Cătălin Cazacu a pus-o de un picnic chiar în parcarea unui renumit centru comercial din zona Băneasa din Capitală. Fără să-i pese de ochii curioșilor, după ce a făcut câteva cumpărături dintr-un hypermarket, Cazacu și-a amplasat masa pe portbagajul ”broscuței” pe care o conduce prin București.

Prânzul la portbagajul Smart-ului pare să fie cea mai eficientă soluție atunci când trebuie să îți potolești foamea, dar și cel mai sigur loc. Și asta pentru că, în felul acesta, Cătălin Cazacu s-a asigurat că păstrează distanța socială. Cei care au trecut prin preajma lui au căscat ochii mari la „câmpeaneasca” de pe portbagajul ”broscuței”.

Cătălin Cazacu a găsit cel mai sigur pentru a lua masa

A patentat „modelul” de picnic alături de Victor Slav

În vara anului trecut, Cătălin Cazacu a mai fost văzut într-o ipostază asemănătoare, doar că, atunci, vedeta de la Kanal D a mai avut un invitat la masă. Acesta a luat prânzul pe portbagaj alături de prietenul și fostul lui coleg, Victor Slav în Focșani. După ce și-au parcat mașina regulamentar, cei doi au dat iama într-un fast-food și au încropit un prânz chiar pe portbagajul mașinii. Fără să îi bage în seamă pe curioși, Victor Slav și Cătălin Cazacu au dat iama în pizza.

Cătălin Cazacu și Victor Slav au luat prânzul direct de pe portbagaj

Mândru de fiul lui

Fostul prezentator Cătălin Cazacu are un băiețel cu care se mândrește ori de câte ori are ocazia. Vedeta îl mai aduce pe Andrei la evenimentele la care participă, pentru a-l obișnui cu lumea din care el face parte.

„Eu sunt fericit ori de câte ori petrecem timpul împreună. Sunt foarte mândru de fiul meu și am încredere în instinctele lui. Andrei a fost cu mine la Gală să vadă dacă i-ar plăcea să facă box. I-a plăcut, dar, după ce a văzut că e un sport dur, nu mai e așa convins că dorește să-l practice. Eu aș vrea să-l văd în ring, dar el își dorește mai mult sa fie la volan. Indiferent ce va alege să facă în viață, eu voi fi lângă el, și-i voi oferi tot sprijinul de care va avea nevoie. (…) (VEZI AICI: DONJUANUL DE LA EXATLON, ÎMBRĂȚIȘĂRI LA 6 DIMINEAȚA CU FOSTA SOȚIE A UNUI MILIONAR CELEBRU)

Eu pe Andrei nu l-am văzut plângând niciodată, e genul de copil care, dacă se lovește, se enervează, nu plânge. E murdar și zdrelit în genunchi seara, când intră în casă, la fel cum eram și eu la vârsta lui. Are o copilărie pe model vechi, așa cum ar trebui să aibă toți copiii; învață experimentând”,  a povestit Cătălin Cazacu. „Nu este foarte sensibil, nu este cocoloșit, este un bărbat încă de la vârsta asta și mă surprinde în fiecare zi”a mărturisit prezentatorul TV despre fiul său.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)