Cătălin Botezatu te învață cum să-ți alegi ținuta pentru Revelion în funcție de locație: în club, la munte sau într-un restaurant elegant

Publicat: 30/12/2019 | 23:24

Unul dintre cei mai renumiți creatori de modă din România ne sfătuiește cum ar trebui să ne îmbrăcăm într-una dintre cele mai importante nopți ale anului. În funcție de locație, în club, la munte sau într-un restaurant elegant, Cătălin Botezatu te învață cum să-ți alegi ținuta pentru Revelion. (CITEȘTE ȘI: SOȚIA CELUI MAI BOGAT ROMÂN CERE CA STATUL SĂ O AJUTE ÎN PROCESUL DE DIVORȚ!)

Fiecare dintre noi își va petrece noaptea dintre ani în diferite locații: la restaurant, în club, la o cabană, la munte, acasă cu prietenii sau, de ce nu, poate chiar la unul dintre concertele organizate în fiecare oraș, în aer liber. În funcție de locația în care alegem să petrecem seară de Revelion, trebuie să fim atenți și la cum ne îmbrăcăm. (NU RATA: FOTBALISTUL LUI GIGI BECALI ȘI-A DAT FOSTA SOȚIE ÎN JUDECATĂ! MOTIVUL: 700 $)

Seara de Revelion în club!

”Ai ales să petreci seara de Revelion în club cu prietenii. Optează pentru un outfit easy-going, ușor de purtat, format din piese separate. Îți recomandăm sacoul albastru la două rânduri de nasturi –  se pretează perfect evenimentelor de seară și vei avea un aspect elegant grație croielii și nasturilor aurii. Sau alege un sacou cu rever spit și buzunare aplicate, va scoate din anonimat orice ținută”, ne sfătuiește Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu te învață cum să-ți alegi ținuta pentru Revelion în funcție de locație

Un eveniment într-o locație elegantă!

”În seara de Revelion poți duce look-ul formal în extrem! Este o seară de gală, așadar poți opta pentru un Tuxedo dacă preferi un look Black Tie sau pentru un sacou de ceremonie din catifea roșie . Îți recomandăm sacoul slim bleumarin cu glitter fin sau un sacou negru texturat care vor impresiona cu siguranță”, a spus creatorul de modă.

Cătălin Botezatu, ponturi pentru ținuta pentru Revelion

Revelion la munte!

”Dacă celebrezi noaptea dintre ani la munte alege piese confortabile și călduroase –  sacouri în duo de lână și mătase în carouri neutre, țesături premium și croieli contemporane. Poartă-le alături de o maletă din lână merino sau cașmir, materialele prețioase sunt potrivite cu atmosfera festivă”, ne-a mai declarat celebrul designer.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)