Cătălin Botezatu „te îmbracă” de Crăciun. „Piesa de rezistență este sacoul” + Ce materiale și culori sunt potrivite pentru fiecare în parte

Publicat: 24/12/2020 | 11:44

În perioada sărbătorilor, cei mai mulți dintre noi păstrează tradiția cinei alături de cei dragi. Chiar dacă vorbim de un cadru relaxat, pentru că este o seară specială, ținuta poate fi una casual cu accente care punctează evenimentul. Cătălin Botezatu ne dă sfaturi despre vestimentația pe care ar trebui să o adoptăm în ziua de Crăciun. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, ponturile renumitului designer.

Crăciunul se sărbătorește, de cele mai multe ori, împreună cu familia și cei apropiați. Cum este o ocazie specială în care ne revedem cu cei dragi, este neapărat nevoie să acordăm mai multă atenție ținutei. Pentru nu a da greș în alegerea hainelor potrivite, unul dintre cei mai renumiți creatori de modă din România ne vine în ajutor.  Cătălin Botezatu ne ”vinde” câteva ponturi pentru a alege ținuta potrivă pentru Crăciun.

„Condiția de bază rămâne calitatea”

”Chiar dacă încheiem un an atipic, momentul Crăciunului rămâne unul special, pe care ne dorim să îl onorăm cum se cuvine, fie că este vorba de o masă restrânsă în familie sau de o escapadă la munte. Ținuta pe care o purtăm în acest moment festiv trebuie să ne reprezinte și să respecte un cod vestimentar adaptat atât momentului cât mai ales locului unde alegem să petrecem. 

Piesa de rezistență în ținuta bărbătească de Crăciun este, fără îndoială, sacoul. Nuanțele uni de navy, maro sau chiar carourile sunt alegeri elegante, dar condiția de bază rămâne calitatea materialului.

(CITEȘTE ȘI: CĂTĂLIN BOTEZATU SE PRONUNȚĂ ÎN CAZUL ARESTĂRII FOSTULUI SOȚ AL BIANCĂI DRĂGUȘANU. „E DE CONDAMNAT!”)

Cătălin Botezatu, sfaturi utile pentru o ținută perfectă în ziua de Crăciun

(CITEȘTE ȘI: CĂTĂLIN BOTEZATU, DIN NOU PE MÂNA MEDICILOR. CE SE ÎNTÂMPLĂ CU DESIGNERUL)

Lâna pură și mix-urile de lână și mătase sunt alegerile evidente pentru un bărbat sofisticat. Iar pentru cei care doresc să impresioneze, o jachetă herringbone la două rânduri de nasturi va avea cu siguranță efectul scontat. Oricare ar fi nuanța sau modelul sacoului, îți recomandăm să îi asociezi o maletă din lână merino . Cu cât aceasta este mai fină, de exemplu 16 GG, cu atât mai potrivită momentului. Și pentru că vorbim despre Crăciun, ce culoare mai inspirată decât roșu ai putea alege?”, ne-a dezvăluit designerul.

(NU RATA: ALEX BODI S-A ÎMBRĂCAT DE LA CĂTĂLIN BOTEZATU ÎN SPATELE GRATIILOR)

Piesa de rezistență în ținuta bărbătească de Crăciun este, fără îndoială, sacoul

(VEZI ȘI: CÂT DE MULT L-A AFECTAT PANDEMIA PE CĂTĂLIN BOTEZATU: ”TOATE AFACERILE MELE AU AVUT DE SUFERIT”)

”Desigur, pentru o ținută mai subtilă, poți opta și pentru nuanțe de mov, beige sau navy. În ceea ce privește pantalonii, o pereche de chinos vor da un aer relaxat ținutei iar dacă te afli într-un decor montan și ai nevoie de extra confort termic poți opta pentru o pereche de pantaloni din lână. 

Tot decorurile montane cer o geacă sau vestă de calitate premium. Poți opta pentru o vestă design cu umplutură din puf de gâscă, pentru o geacă din catifea sau o parka impermeabilă din lână, water repellent și wind stopper”, ne-a mai dezvăluit Cătălin Botezatu.