Cătălin Botezatu, primele declarații despre povestea de iubire de care nu știa nimeni: “Ea trebuie să fie protejată”

Publicat: 01/09/2020 | 12:21

Da, e oficial! Cătălin Botezatu iubește, este iubit și multă vreme și-a dorit să își trăiască povestea de dragoste departe de ochii tuturor. Într-un interviu oferit de curând, el a decis să vorbească sincer despre viața amoroasă, despre momentele frumoase și regrete.

Citește și: Monica Hill a pozat goală și a fost criticată. Avem reacția acidă a fostei iubite a lui Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu, primele declarații despre povestea de iubire de care nu știa nimeni

În vârstă de 53 de ani, Cătălin Botezatu este într-o relație de iubire pe care a păstrat-o secretă până acum. În timpul declarațiilor, a subliniat cât de important a fost acest aspect pentru el și partenera sa de viață.

“(…). Niciodată nu am să fiu singur, dar nu-mi mai place să vorbesc despre asta, să fac din relația mea un subiect de presă. Dacă, în tinerețe, cu toții vedeam viața altfel, odată cu maturizarea am înțeles că viața personală e ceva tabu și trebuie să rămâna așa, un secret bine păstrat. Chiar și dacă e vorba despre familie, ea trebuie să fie protejată. Îmi este bine așa cum este acum”, a declarat creatorul de modă pentru publicația VIVA!.

În trecut, juratul de la “Bravo, ai stil! Celebrities” s-a iubit cu Dana Opsitaru, Bianca Drăgușanu, Monica Hill, Vanda Vlasov și Tania Budi.

Nu rata: Cătălin Botezatu, dezvăluiri incendiare din pușcărie: ”Îmi povestea despre crimele pe care le-a făcut!”

Întrebat dacă “și-a plătit” toate păcatele din această viață, designerul a răspuns: “Da, de mult. Cartea a reprezentat 10% din ceea ce puteam să scriu. Cred că toți ne ispășim pedepsele vieții, important este să învățăm din ele și să îngropăm „securile războiului, ceea ce eu am făcut de multă vreme.

Aș avea regrete legate de oamenii din viața mea. Probabil ar fi un cumul de regrete. Când realizezi că se scurge viața, abia atunci realizezi și că ai mai vrea să mai faci ceva. Am făcut de toate, dar mai e loc de multe altele”.

Află și: Cătălin Botezatu, mărturisiri despre cum trebuie să arate femeia perfectă pentru el: “Pe lângă frumusețe am căutat…”