Cătălin Botezatu nu mai suportă izolarea și a luat o decizie radicală. “Jur că fac asta!” Ce îl nemulțumește pe designer

Publicat: 10/04/2020 | 14:28

Cătălin Botezatu nu mai rezistă în izolare, iar faptul că nu poate ajunge la hair stylist îl împinge să ia decizii radicale. Recent, în cadrul unui interviu, celebrul designer a mărturisit că este gata să se radă singur în cap, în confortul propriei locuințe, în cazul în care autoritățile nu vor accepta redeschiderea barber-shop-urilor.

VEZI AICI: MAMA LUI CĂTĂLIN BOTEZATU ÎL PUNEA SĂ FACĂ ASTA ÎN ADOLESCENȚĂ. OBICEIUL CARE L-A URMĂRIT TOATĂ VIAȚA

Acum am o freză șuie, zici că mi-a lovit-o cineva cu barda. Din dreapta arată mai bine, dar din stânga arată groaznic. Dacă nu se dau drumul la saloanele de coafură, să mă duc să mă tund la Tourette, la următoarea apariție online voi fi ras în cap. Jur. Mă rad. Acum îmi stă urât părul”, a povestit Cătălin Botezatu, potrivit libertatea.ro.

“Da, mă sperie coronavirusul!”

Altfel, Cătălin Botezatu a recunoscut că este speriat de noul coronavirus. Această declarație vine în contextul vârstei sale, designerul aflându-se chiar în ”grupa de risc”. Oamenii sunt neajutorați în această perioadă, mai spune designerul, iar gândurile sale se îndreaptă, firește, către părinți și către cei apropiați.

NU RATA: CU CE SE OCUPA CĂTĂLIN BOTEZATU PE VREMEA LUI NICOLAE CEAUȘESCU. IATĂ UN DETALIU MAI PUȚIN CUNOSCUT

Da, mă sperie, pentru că este un virus, un duşman invizibil, nu ştii unde este şi nici cum te poţi lupta cu el. Mă sperie pentru că mor foarte mulţi oameni şi nu e drept. Mă sperie pentru că sunt în grupul de risc şi am probleme de sănătate, cu inima, iar de la operaţie au trecut doar şase luni. Dar îmi pun încrederea în Cel de Sus. Bineînţeles că mă gândesc la părinţii mei, la apropiaţi. Îmi este frică atunci când văd cât de neajutoraţi sunt oamenii, încerc şi eu să ajut cât pot. Voi continua să fac asta pentru că oamenii au nevoie. E o încercare, o perioadă foarte grea pentru noi toţi şi cred că fiecare dintre noi are frici în aceste clipe”, a mărturisit Cătălin Botezatu.