Cătălin Botezatu, daună de 100.000 € de ziua lui. Imagini + declarații în exclusivitate

Publicat: 05/12/2019 | 23:19

Cătălin Botezatu pare să fie urmărit de ghinion! În ziua în care a organizat o mega-petrecere, pentru a celebra frumoasa vârstă de 53 de ani, celebrul designer a primit un cadou mai puțin plăcut din partea unuia dintre angajați. Cel mai nou bolid de lux pe care Bote l-a achiziționat a fost implicat într-un eveniment rutier. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini și declarații uluitoare. (CITEȘTE ȘI: „TESTAMENTUL” PE CARE CORNEL GALEȘ L-A LĂSAT CU LIMBĂ DE MOARTE)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia imaginilor de-a dreptul șocante de la locul incidentului în care a fost implicat bolidul de lux al lui Cătălin Botezatu. (VEZI ȘI: CĂTĂLIN BOTEZATU O ”PUNE LA COLȚ” PE IULIA ALBU)

Din câte se pare, ghinoanele se țin scai de celebrul creator de modă. Miercuri, cu doar câteva ore de mega-petrecerea organizată de ziua lui, una dintre mașinile de lux deținute de Cătălin Botezatu, un Audi Q8, evaluat la peste 100.000 de euro, a fost implicată într-un accident rutier.

Incidentul s-a produs în zona Barbu Văcărescu din București. Mașina celebrului designer, la volanul căreia se afla unul dintre angajații săi, a lovit mai multe autoturisme. Din fericire, în urma accidentului n-au rezultat victime, dar pagubele materiale sunt destul de însemnate. Bolidul de lux al lui Bote a fost șifonat serios. (NU RATA: CĂTĂLIN BOTEZATU VORBEȘTE PENTRU PRIMA DATĂ DESPRE TESTAMENT)

Reacția lui Cătălin Botezatu: „Fiarele se repară”

”Mașina a frânat – sistemul blochează și roțile – și n-a mai putut fi controlată. A ajuns să se învârtă singură. N-au existat victime și asta e un lucru foarte bun. Din câte am înțeles, cel din față a virat brusc, iar sistemul de frânare s-a activat. Pur și simplu s-au blocat roțile. Bine că nimeni nu a fost rănit. Fiarele se repară, nu-i o tragedie”, a declarat Cătălin Botezatu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Bote, daună de 100.000 € , când se pregătea să își serbeze ziua de naștere

Testamentul lui Bote!

”Sunt câțiva oameni care vor duce mai departe numele «Botezatu» sau cel puțin asta cred eu. Știu exact ce trebuie să fac. Sunt oameni care vor beneficia de bani, oameni necunoscuți care sunt amărâți. Sunt instituții care vor beneficia de bani, atât în țară cât și în stăinătate.

Există două persoane dragi mie care vor avea de câștigat lucruri materiale și aici mă refer strict la partea financiară. Cele două persoane la care mă refer habar nu au de acest lucru și nu cred că se vor gândi la asta.(..) Copiii mei nu cred că sunt în stare să ducă mai departe numele meu. Și nici nu îmi doresc acest lucru. Presupuși copii, care există sau care vor veni de aici încolo nu îmi vor duce numele mai departe. Acest lucru îl vor face oamenii cu care am început să lucrez, care știu să facă afaceri și fashion”, spunea Cătălin Botezatu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Cătălin Botezatu, urmărit de ghinion

”Am trecut printr-o cumpănă fantastică…”

„Am trecut printr-o perioadă a vieții mele extrem de grea, printr-o cumpănă fantastică, pentru că, așa cum am povestit, am trecut razant, dar razant, pe lângă cea de care ne temem cu toții, dar care, la urma urmei, face parte din acest circuit al existenței noastre, moartea. Așadar, mi-a fost greu, pentru că nu este ușor să afli dintr-odată – spun dintr-odată, pentru că eu sunt un om care se controlează permanent, aș spune că sunt obsedat de analize, și de analize amănunțite – că am cancer.

Stai liniștit așa și, dintr-odată, te trezești că, în urma unei simple analize și a unui simplu apendic inflamat, afli că ai o tumoare de natură cancerigenă, ai cancer. Efectiv, în momentul acela, poate alți oameni ar fi reacționat negativ, ar fi plâns, ar fi urlat. Eu doar am întrebat: «Care e următorul pas?» Pentru că eu cred că, în astfel de momente, oamenii trebuie să fie pozitivi și să găsească soluții. Eu nu am privit boala asta ca pe una fatală. M-am și ferit să îi spun numele, spuneam că am niște tumori, că sunt niște celule rele, cred că era o formă de negare cumva în subconștientul meu”, a mai mărturisit celebrul designer.
Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)