Cătălin Botezatu a spus tot! Ce s-a întâmplat când Ceaușescu a pus ochii pe el

Publicat: 01/03/2020 | 12:20

Cătălin Botezatu se menține în topuri de mai bine de 35 de ani, dar explică, într-un interviu pentru libertatea.ro, cât de greu este. De asemenea, juratul de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” a mai povestit cum s-a descurcat pe timpul lui Ceaușescu, dar și cum a fentat moartea, de curând.

”Toată lumea trebuie să înțeleagă că este ușor să ajungi sus, dar este foarte greu să te menții. Așa că trebuie să sacrifici de la viață personală, familie, prieteni, până la a-ți neglija, într-o oarecare măsură, sănătatea”, au fost cuvintele de început ale creatorului de modă. (CITEȘTE ȘI: ALEX BODI & BIANCA SUNT (DIN NOU) ÎN PRAG DE DIVORȚ?! DECLARAȚIA CARE APRINDE ”FOCUL”: ”ÎNTREBAȚI-O PE EA, NU PE MINE! EA ESTE VEDETA…”)

Pe timpul regimului communist, Cătălin Botezatu se angaja la casa de modă Venus. Nu i-a fost greu, după cum mărturisește. ”M-am angajat mai întâi la Centrul de Cercetare a Industriei Ușoare, iar apoi mi s-au deschis ușor foarte multe uși. Pentru mine, viața de model a fost foarte frumoasă, foarte ușoară, cu foarte multe avantaje și deschidere foarte mare în ceea ce privește călătoriile. Eram preferatul familiei Ceaușescu”, povestește Botezatu.

Cătălin Botezatu a fentat moartea

De curând, designerul a avut grave probleme de sănătate, dar a fentat moartea. ”În momentul în care m-am îmbolnăvit și mă aflam pe mesele de operații, în acele momente mă gândeam tot la prezentările, la proiectele mele de modă. Niciodată nu m-am gândit că mi se poate întâmpla ceva fatal. Am trecut razant pe lângă moarte și nu am realizat. În acele momente, în care nu dormeam și mă luptam cu dureri groaznice, făceam un pact imaginar cu divinitatea, promiteam că mă voi schimba. (NU RATA: CU CÂT SE ”VÂND” VEDETELE PE INSTA, FB ȘI YOUTUBE?! AM AFLAT CE PREȚ AU ANDREEA BĂLAN, IULIA ALBU SAU ANDRA GOGAN PENTRU O SINGURĂ POSTARE)

Nu știu dacă m-am schimbat în totalitate, pentru că imediat ce am reușit să mă simt mai bine, mi-am reluat activitatea. Dacă mă simt bine și nu am probleme de sănătate, nu prea contează ce a fost înainte. Recunosc, sunt ușor inconștient, dar poate că maturitatea o să-și spună cuvântul și când se va mai întâmpla ceva o să-mi pun frână singur. Deocamdată urmez un regim, îmi iau medicamentele. În acest moment, singurul proiect care contează pentru mine este emisiunea de la Kanal D, „Bravo, ai stil! Celebrities”. Pe planul doi sunt prezentările de modă și celelalte business-uri care, din fericire, funcționează foarte bine. (VEZI AICI: TOPUL VEDETELOR CARE ȘI-AU SCOS DEJA DIN GARDEROBĂ FUSTIȚELE SCURTE ȘI BLUZIȚELE TRANSPARENTE)

Nu îmi mai este frică de nimic! Dacă e să mori, înseamnă că așa a fost să fie. Dacă mori, nu înseamnă că îți moare și spiritul, treci în altă etapă”, a declarant Cătălin Botezatu.